Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Britney Spears do kraja godine bit će pod skrbništvom svojeg oca

Hirovita Brit voljela bi da se njezini poslovi vrate unutar obitelji koja po novom uključuje samo njezine sinove Seana Prestona, Jaydena Jamesa i budućeg supruga Jasona Trawicka.
18. lipnja 2011. u 17:00 1 komentara 2 prikaza
britney
Foto: Reuters

Britney Spears želi se odmaknuti od očeva utjecaja, a konce svojeg života predati svojem budućem suprugu!

Naime, Jamie Spears, otac pjevačice Britney 2008. godine preuzeo je kontrolu nad njezinim poslovima te je tako spriječio da negativan publicitet s kojim se pjevačica susrela, uništi njezinu glazbenu karijeru. Tata Jamie nad svojom je nestabilnom kćeri preuzeo skrbništvo te se zahvaljujući tome pop princeza vratila u glazbu i trenutno je na početku nove  'Femme Fatale' turneje.

Iako bi 29-godišnjakinja željela drugačije, "vladavina" Jamiea Spearsa nastavit će se sve do kraja ove godine, kad će se ponovno razmatrati treba li pjevačici nadzor ili će napokon pohvatati konce svojega života.

- Britney je opet na turneji, što je ona uistinu voli. Zato bi ovo bilo najgore vrijeme za promjene. Nestabilna je sama po sebi, a još je i gore kad je ponovno na cesti u nepoznatom okruženju - kazao je anonimni izvor za Radar Online. com.

- Nadzor nad Britney završit će kad ona za to bude spremna. Ostvarila je napredak. Iza nje je evo već druga turneja. Ništa od toga ne bi se dogodilo da nije bilo Jamiea, junaka koji se zbog kćeri odrekao vlastita života - govori. Ipak, bez obzira na dobrobiti koje

A1
BRZINA JE VRLINA
3 razloga zašto je 5G tehnologija bitna za budućnost gaminga