Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljutita zvijezda

Brit Awards 2012.: Pobjednica Adele pokazala srednji prst

adele (1)
Foto: reuters
1/4
22.02.2012.
u 08:26

Voditelj ju je prekinuo u njezinu emotivnom govoru zahvale nakon čega je pjevačica svima pokazala što misli o toj neumjesnoj gesti.

Adele je djevojka s kojom nema zezanja. Odvažna Britanka brza na jeziku pokazala je to i na ovogodišnjoj dodjeli glazbenih nagrada Brit Awards. Adele je otišla kući s dva priznanja, nagradom za najbolji album godine i najbolju žensku izvođačicu. No idealnu večer pokvario je nespretni ulet voditelja ceremonije. Naime, James Corden naglo je zaustavio Adele u njezinu emotivnom govoru zahvale za primljene nagrade nakon čega je pjevačica hladnokrvno pokazala srednji prst objasnivši bez riječi što misli o neumjesnoj gesti.

Voditelj se kasnije opravdavao naredbom koju je dobio objasnivši kako nitko ne bi trebao prekidati najveću glazbenu zvijezdu današnjice, no Adele se na njegovo posipanje pepelom nije osvrtala.

Dobro raspoložena pjevačica našalila se i s Kylie Minogue koja je najavila njen nastup, priznavši da u usporedbi s njom savršenom sebe vidi kao transvestita u previsokim štiklama.

U grupu nagrađenih ušla su dva benda – Coldplay kao najbolja britanska grupa i Foo Fighters kao najbolji strani bend. Najbolji je muški izvođač Bruno Mars, a najbolja strana pjevačica Rihanna. Lana Del Rey dobila je nagradu za novog obećavajućeg mladog izvođača.  

Komentara 1

TS
Treći Svjetski Rat
19:14 23.02.2012.

A što će to njoj u životu? Pa zna da je najbolja i nitko tu ništa ne može. Ni onaj modni kreatorčić ni njezin vlastiti japa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije