Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Idila

Brian Austin Green: Megan Fox je superpomajka

megan fox
Pixsell
15.09.2010.
u 14:39

Glumac je otkrio da mu nimalo ne smeta što je njegova supruga poznatija od njega jer je ionako mrzio popularnost koju je stekao devedesetih glumeći u seriji “Beverly Hills 90210”.

Što jedna od najljepših žena svijeta, megapopularna Megan Fox (24), radi s bivšom zvijezdom tinejdžerske serije Brianom Austinom Greenom (37), pitaju se mnogi. Odgovor na to pitanje znatiželjnicima je ponudio Green osobno u intervjuu za časopis Details. Glumac je otkrio da mu nimalo ne smeta što je njegova supruga poznatija od njega jer je ionako mrzio popularnost koju je stekao devedesetih glumeći u seriji “Beverly Hills 90210”.

– Uvriježeno je mišljenje da muškarac mora biti uspješniji i da mora više zarađivati od žene. Ne znam tko je postavio to mjerilo, ali to je ono što ljudi očekuju – izjavio je Brian te dodao da se ne opterećuje previše karijerom jer mu je puno bitnije što ima predivnu suprugu i osmogodišnjeg sina. Megan je nazvao divnom pomajkom koja se već s 18 godina, kad je počela vezu s Greenom, odlično snašla u brizi o Brianovu sinu Kassiusu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije