Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKE OPTUŽBE

Brat Nicki Minaj silovao 12-godišnju djevojčicu?

Nicki Minaj
Foto: Instagram
05.12.2015.
u 09:10

Jelani Maraj pušten je iz pritvora nakon što je položio 100.000 dolara kaucije uz obavezu da se na sudu pojavi 9. prosinca

Brat raperice Nicki Minaj optužen je da je silovao 12-godišnju djevojčicu.

Jelani Maraj (37) suočen je s ozbiljnom optužbom za silovanje i seksualno iskorištavanje maloljetnice, piše Newsday pozivajući se na pouzdane izvore.

Jelani Maraj je uhićen 1. prosinca zbog zbog čina koji se navodno dogodio još 1. travnja ove godine. Iz pritvora u okrugu Nassau pušten je nakon što je položio 100.000 dolara kaucije uz obavezu da se na sudu pojavi 9. prosinca.

Jelani Maraj u kolovozu je oženio Jacqueline Robinson, a na svadbi u Baldwinu u saveznoj državi New York bila je i njegova slavnija mlađa sestra Nicki.

Tada je Instagram zasula fotografijama sa svadbe uz nježne poruke: “Preplivala bi ocean za tebe. Otišla bi & donijela ti mjesec. Obećajem ti. Za tebe bi. Volim svog brata čovječe. Nemerem vjerovat da sam plakala na vjenčanju ko kreten. Nek Bog blagoslovi njega i njegovu vezu. Večeras je jedna od najboljih večeri mog života. Napravila bi sve da vidm braću kako se smiju.” I sve tako u tom stilu.

Mediji sad pokušavaju doći do njene izjave u vezi optužbe za silovanje, no raperica im je zasad nedostupna.

>> Nicki Minaj ide na sud? Evo zašto je tuži bivši dečko

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
00:28 06.12.2015.

a koga to cudi? Samo slusajte rijeci njezinih "pjesama" pa je jasno iz kakvog okruzenja dolazi. Bojim se da vi u Hrvatskoj imate apsolutno pogresnu percepciju crnaca u Americi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije