Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FARMA

Branka Mutti se uzrujala jer mora spavati u hladnoj kućici

sabina
Nova TV
12.04.2010.
u 13:46

Prije nego što je odluku priopćila ukućanima, Sabina se oko izbora sluga konzultirala s ostatkom svog ženskog klana. Kriterij za odabir brzo je bio otkriven. - Mutti širi nervozu, on ne širi nervozu - rekla je Jelena misleći na Kikija.

Bivša gazdarica Branka Mutti nikako se ne može pomiriti s time što ju je nova gazdarica Sabina izabrala za sluškinju. Sudbinu koja ju je snašla Mutti je dočarala talijanskom uzrečicom koja u prijevodu znači "od zvijezda do štale".

Prije nego što je odluku priopćila ukućanima, Sabina se oko izbora sluga konzultirala s ostatkom svog ženskog klana. Kriterij za odabir brzo je bio otkriven.

- Mutti širi nervozu, on ne širi nervozu - rekla je Jelena misleći na Kikija.

- On je meni najveći spletkaroš koji je bio u ovoj kući - odlučna je u svom mišljenju bila i ostala Nikol. Sabina je čula što je htjela i zaključila: "Ma Kiki i Mutti, i to je to".

Odluci je presudio i Josip kada je rekao da je u razgovoru s Kikijem doznao kako ovaj želi van jer mu nedostaje obitelj, a i "pukao" je nakon što je doznao što drugi misle o njemu. Sabina je spremno došla na kućni sastanak, pa je za sluge odabrala Branku Mutti i Kristijana Rahimovskog.

Odabirom Branke za sluškinju Sabina nikome nije učinila uslugu. Bivša gazdarica, naime, nikako se ne miri sa činjenicom da će morati spavati u skromnoj hladnoj kućici na kraju imanja. Kako bi je smirila, na dvorištu joj je prišla Sabina. Rekla joj je da uđe u kuću, no Mutti je to odbijala.

- Hoću razgovarati jer ne mogu spavati tamo - žalila se Branka, a Sabina ju je tješila riječima da se ondje može naložiti vatra i da se ne mora toliko brinuti.

- Pa ne može! Niko nije uspio, sad ću ja baš uspjeti. Ne mogu tamo spavati, znaš ti što je tamo, ne mogu si baš život ostavit' ovdje - Mutti je nastojala preuveličati svoju situaciju do krajnjih granica.

Konačno joj je pristupio Ivo:

- Da je u pitanju da ti napravim uslugu, ja bih išao tamo spavati umjesto tebe. Ja bih bio takav kavalir da bih za bilo koga od vas to učinio, razumiješ li. Ali nije to u pitanju. U pitanju je to što si povrijeđena. Tamo postoji peć. Upalit ćemo peć i nema uopće problema. To je igra, to je sve igra, svi ćemo završiti tamo.

Mutti je konačno nevoljko priznala da je Ivo u pravu.

Ključne riječi

Komentara 4

BU
BukiZG
17:44 12.04.2010.

A tko je ta Mutti ?

OV
over
19:01 12.04.2010.

cini se da je ta mutti ocito dosla na farmu protiv svoje volje... molim uskok da to istrazi...

AU
autoritet
21:13 12.04.2010.

e sad ste mi dali misliti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije