Naslovnica Showbiz TV

Branka Mutti Alki: Trebale smo se obje udati za Gorana Bregovića

Branka je dugogodišnjoj prijateljici Alki pokušala objasniti kako se s godinama nije opametila budući da je završila na Farmi. Alka joj je, naime, rekla da bi je smatrala pametnom da se bogato udala.
17. travnja 2010. u 15:17 1 komentara 140 prikaza
FARMA
Foto: Nova TV

Alka Vuica vrlo je brzo shvatila u kakvim uvjetima farmeri žive. Kad joj se Žana približila kako bi osjetila parfem, Alka je puknula.

- Kako nemate parfeme tu? Ja bih poludjela bez parfema. Perete li se uopće? - čudila se pjevačica.

Poslije ponoći farmerima je napravila pogačice. S obzirom na uvjete, snašla se dobro i lako. Branka je dugogodišnjoj prijateljici Alki pokušala objasniti kako se s godinama nije opametila budući da je završila na Farmi. Alka joj je, naime, rekla da bi je smatrala pametnom da se bogato udala.

– Brega uvijek kaže da je Mutti sa 17 godina bila tako lijepa da je to bila smrt! Za nju su se muškarci trgali – ushićeno je prepričavala Alka sjećanja iz mladosti.

Motivirana i na Alkine riječi ponosna Mutti zaustavila je farmere u međusobnom razgovoru kako bi čuli što Alka kaže te dodala:

- On to i sad kaže za mene! Ja to nisam htjela reći, ali Bregović to govori i dan-danas!

Alka je u šali ukorila Branku jer je Ecclestonea pustila Slavici, umjesto da se sama za njega udala.

- Bilo bi bolje da smo se udale za Bregu - rekla je Branka, a Alka je bez dlake na jeziku odmah dodala:

- Baš bismo se usrećile s Bregom, možeš misliti! On je škrt!

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
  • pumbica:

    Branka Muti?Kako je dobila imunitet.Pa to je prevara.Jer ako gledate za koga su gledaoci glasali.Onda se vidi da je Ivo Amulić dobio imunitet.Ona je najveće zlo koje sam ja vidjela do sada.Ona sve farmere mrzi.I ja kada pećem kruh.Ja i ... prikaži još! za sebom i poćistim.Šta je ona ?Pa svi su tamo isti . Iz jednog razloga.Nemre ona reći da prama njij se neko mora klanjat.Jadna nezina djeca ako je takva i doma....