Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 - ho, ho, ho!

Božidar je u 'Večeri za 5' vrijeđao goste, a u novom showu kaže: Siguran sam u pobjedu

Foto: RTL
1/4
15.12.2021.
u 21:20

Božidar Miodragović u blagdanskom izdanju poznate RTL-ove gastro emisije će biti član tima Nesalomljivi.

Tim Nesalomljivi u blagdanskom izdanju RTL-ovog kulinarskog showa "3,2,1 ho, ho, ho" čine Lukrecia Kramarić (28), Ivan Škreblin (41) i Božidar Miodragović (68), a ova sezona showa starta od ponedjeljka, 20. prosinca, u 21.15 sati. Dva osebujna karaktera i jedna dama bit će sigurno tim koji će izazivati mnogo pažnje - i to u svakom smislu! Vjerujemo kako se muškog dijela tima zbog njihovih, u najmanju ruku, neuobičajenih nastupa u 'Večeri za 5 na selu' sjećaju brojni gledatelji. Tako je gledatelje Ivan neprestano nasmijavao svojim izjavama te nenadanim odlascima od stola tijekom svoje večere, a Božidar ljutio svojim ocjenama ponašanjem prema drugim kandidatima! 

Ivan ima 41 godinu, dolazi iz Zagreba i po zanimanju je koncertni pijanist te učitelj klavira koji jako voli kuhati. Preferira mediteransku kuhinju, ne koristi kupovne začine, nego ih sam pravi, a za sebe samouvjereno kaže: „Pogledajte ove pijanističke prste, pa kako ne bi bili vješti?!“ Umirovljenik Božidar ima 68 godina, po zanimanju je kuhar i nimalo skromno tvrdi: „Najuspješniji sam kuhar prve generacije ugostiteljske škole u Bjelovaru.“ Božidar ne skriva kako mu je pobjeda uvijek važna jer je siguran u svoje vještine i kaže kako baš uvijek kuha s ljubavlju. Najradije spravlja specijalitete domaće kuhinje, a voli i mediteransku hranu.

Uz njih će kuhati 28-godišnja Lukrecia koja je po zanimanju stjuardesa, a živjela je i radila u Dubaiju. Dolazi iz Samobora i najčešće priprema slastice, posebno veganske kolače premda nije veganka te najviše voli tajlandsku kuhinju. U emisiju se prijavila kako bi pokazala svoje kulinarske sposobnosti iako u šali kaže. „Omiljena hrana mi je sendvič!“ Novu sezonu blagdansko-kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!' pratite od ponedjeljka, 20. prosinca u 21.15 sati na RTL-u!

 

Komentara 3

Avatar crazy_bat
crazy_bat
01:28 16.12.2021.

U te showove ionako zovu samo konfliktne ili poremećene i bolesne osobe, da bude "zanimljivo" i da ih gledatelji mogu ismijavati. Sramotno.

Avatar TvojUjko
TvojUjko
06:40 16.12.2021.

Tko gleda te showove, ja gledam samo Mućke

Avatar root
root
01:09 16.12.2021.

Booožidareee.... nedaj da te salome !! Reci im svima da moraš pobijediti i točka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije