Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDJELJOM U 2

Stanković najavio novog gosta: 'Oprostit će mu i COVID-19 i Plenkovića, al' gostovanje u Nu2 neće'

Aleksandar Stanković, voditelj i urednik emisije Nedjeljom u 2
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/7
15.12.2021.
u 10:01

"Nećemo se družiti ovu nedjelju", "Auuu, znači slobodna mi nedjelja? F1 je završio, a ni kod Stankovića nemam što gledati....", pisali su pratitelji nezadovoljni izborom Hrvoja Zekanovića za gosta

Aleksandar Stanković na Facebooku je najavio kako će njegov novi gost u emisiji Nedjeljom u 2 biti Hrvoje Zekanović, zastupnik Hrvatskih suverenista u Saboru. 

– Oprostit će mu i COVID i Plenkovića, al gostovanje u Nu2 neće. Hrvoje Zekanović – napisao je Stanković pokraj Zekanovićeve fotografije. Najava novog gosta, čini se, nije se svidjela gledateljima emisije. 

"Nećemo se družiti ovu nedjelju", "Auuu, znači slobodna mi nedjelja? F1 je završio, a ni kod Stankovića nemam što gledati....", pisali su pratitelji. 

Podsjetimo, Zekanović je poručio u četvrtak tijekom saborske rasprave o izmjenama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolest, kako je protiv COVID potvrda, ali da treba jasno reći da cjepivo spašava ljudske živote.

– Svi vi koji ste za potvrde ili protiv potvrda morate s govornice jasno reći da cjepivo spašava ljudske živote, ne smijete to ostaviti negdje u fusnoti, ljudi zbog vaših stavova završavaju na respiratoru – kazao je Zekanović prozvavši dio političara, ali i predsjednika Republike Zorana Milanovića.

Njegove izjave nisu se svidjele kolegama iz Hrvatskih suverenista koji su ga odmah smijenili s mjesta predsjednika njihova kluba zastupnika. 

VIDEO: Božidar koji je napravio bijesnu scenu u ''Večeri za 5'' pojavit će se u novom showu 

Ključne riječi

Komentara 17

GU
Gustav75
13:11 15.12.2021.

Mediji ga nisu obadavali dok nije stao uz partijsku liniju.

Avatar Bud Humski
Bud Humski
14:39 15.12.2021.

Izgleda da mu gledanost emisje opada... kad svaki tjedan mora placati oglase u VL-u...

RO
roland
12:50 15.12.2021.

Zekanović je konačno dobio svoju priliku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije