Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Boris Rogoznica: Sedma godina braka je krizna, a Doris Pinčić kaže: A koja nama nije krizna?

Mi smo par kao i svaki drugi, sa svojim usponima i padovima. Ne mislim da smo superpar, ali se borimo, rekli su Doris i Boris gostujući u RTL-ovom showu koji se snimao dok su još bili u braku.
15. listopada 2020. u 08:22 7 komentara 11909 prikaza
Foto: RTL
Pogledajte galeriju 1/8

U RTL-ovom showu "Superpar" sinoć su gostovali Doris Pinčić i Boris Rogoznica. Voditeljica i glazbenik više nisu u braku, a emisije u kojima se zajedno pojavljuju snimljene su dok su još bili bračni par. 

Natjecatelji Dolores i Anton odlučili su malo spremiti za goste - Doris Pinčić i Borisa Rogoznicu! „Mi smo par kao i svaki drugi, sa svojim usponima i padovima. Ne mislim da smo superpar, ali se borimo“, rekli su Doris i Boris natjecateljima kad su im se priključili u emisiji. Natjecatelji su željeli doznati više o njima i koliko su u braku, a Doris im je rekla: „Tučemo sedmu godinu.“ Kad je Boris spomenuo da je to krizna godina, Doris je komentirala: „A koja nama nije krizna!“ Nakon toga razgovarali su o tajnama uspješnog braka i zaključili da ljubav ide kroz želudac.

Za doručkom je Dolores ispitivala Balcana o njegovoj glazbi, a on je objasnio da pjeva folk i zabavnu. „Borisa nisam imao prilike nigdje sresti, a poznajem kompletnu estradu u Hrvatskoj“, rekao je Balcano za Borisa koji je otkrio da preferira rock i pop glazbu. Potom su zapjevali za ekipu u kuhinju, a Antona je zanimalo kako je imati poznatu osobu za partnera. „Naši poslovi su takvi da smo oboje javne osobe i mi smo toga svjesni. Zajahali smo tog tigra i jašemo ga. Kada nas on pokušava srušiti, mi mu uzvraćamo udarcima, borimo se i dobro nam ide“, dodao je Zadranin. „Najviše me se dojmilo to što Boris može tolerirati da se ona ljubi s drugim glumcima“, zaključio je Anton.

Došao je Enis, poželio dobrodošlicu novom paru i objasnio kako će oni postavljati granicu - ako ostali parovi budu kao oni ili bolji, prošli su zadatak, ako ne - pali su. Potom je „gostima“ pokazao stanje na tablici, rekao svima da u finalnom ciklusu dobivaju 10.000 kuna za klađenje i da zajednički, kao par, pristupaju zadacima. U današnjem se moraju vratiti u školske klupe - Enis je postavljao pitanja, a parovi su u 30 sekundi morali odgovoriti. Dolores i Anton uložili su 4000 kuna, Marijeta i Balcano 6000 kuna, Nikolana i Marko 6000 kuna te Ratka i Gordon 6000 kuna. Sat je počeo, Enis je došao u ulozi profesora. „Ja sam voljela školu i stvarno volim učiti“, rekla je Doris, a Enis im je otkrio da će za svako točno odgovoreno pitanje dobiti jedan bod, a ukupno mogu skupiti 20.

1 / 14

Prvo je pitanje bilo da na određene riječi napišu dijakritičke znakove. „Ove nema veze s predškolskim, ovo je već znanje“, komentirao je Marko. Najveći problem zadavala im je riječ „ćevapčići“, što su točno napisali samo Doris i Boris te Ratka i Gordon, koji su dobili po bod. „Doris ne budi prepametna“, u šali joj je rekla Nikolana. U sljedećem zadatku trebali su pravilno napisati pogrešno napisane riječi, a točno su odgovorili Doris i Boris, Nikolana i Marko te Ratka i Gordon.

Red je došao na uvećanice, a Gordon je komentirao: „Sve neka književnost, katastrofa!“ Od pet zadanih riječ, neki nisu sve točno riješili, ali samo zato što su željeli nasmijati ekipu. Naime, mučila ih je uvećanica riječi „Merkur“ - Doris i Boris u šali su napisali „Merkurčić“, a Nikolana i Marko „Merkurina“. „Vi s Hvara bacate malo na ribu“, komentirao je Enis.

Sljedeće je područje bio zemljopis, a na pitanje tko s Hrvatskom ima najdužu kopnenu granicu, svi su parovi dali točan odgovor - osim Doris i Boris, koji su namjerno pogriješili kako ne bi ostalim parovima ne bi previsoko podignuli ljestvicu. Da je Cres najveći hrvatski otok, znali su samo Doris i Boris te Anton i Dolores, a da s kopna na more puše bura, znali su svi parovi. Doris i Boris ponovno su se šalili i napisali su „buragan“, objašnjavajući kako su mislili da je riječ o trik pitanju. „Trebali smo uložiti više novca s obzirom na Doris i Boris, jednostavno se vidi na njima da ne znaju neke stvari i da će ova

pobjeda biti laka“, zafrkavao se Anton, a Boris je za kaznu morao u kut. Od ponuđenih odgovora trebalo je pogoditi koji nije nacionalni park i svi su odgovorili točno - Jakuševac i dobili po bod.

Red je došao na hrvatski jezik i književnost. „Sad smo to imali“, bunio se Marko, no profesor Enis mu je objasnio da je prije bio - pravopis! Bajku braće Grimm „Bremenski gradski svirači“ nisu svi znali, a potom su svi riješili zadatak iz matematike. „Prvo se rješavaju množenje i dijeljenje pa onda zbrajanje i oduzimanje“, objasnila je Nikolana. Nakon toga tražili su X, no Marijeta i Balcano nisu znali. „Ne znam zašto sam to bubnula“, branila se Marijeta koja je rekla Balcanu da zaokruži pogrešan odgovor.

Doris i Boris osvojili su 15 bodova, koliko moraju imati i ostali parovi da bi prošli zadatak. Nikolana i Marko imali su 16 točnih odgovora, kao i Dolores i Anton, Marijeta i Balcano imaju 14, a Ratka i Gordon 17. Balcano se ljutio na Marijetu govoreći joj kako ona uvijek pogriješi u ključnim trenucima. „Ispast ćeš, ali ti to ne kontaš“, govorio joj je Balcano, a Ratka misli da se ljuti na sve zato što jedini nisu prošli zadatak. „On malo-malo nekome nešto zamjera“, nastavila je Ratka.

Uslijedilo je još jedno iznenađenje - stigao je Željko Pervan s tri Kineskinje i jednim Kinezom! Parovi su bili iskreno iznenađeni dok im je Pervan objašnjavao kako je unajmio njihovu kuću. „Mislila sam da je to neki izazov - snađi se s Kinezom ili napravi dobru ponudu s Kinezom“, nagađali su Dolores i Anton. Čim su se Kinezi otišli pogledati sobe, Pervan je sadašnjim ukućanima objasnio da im je uzeo 6000 eura za smještaj. „Za 2000 ćemo dati kampicu i ovdje ćemo spojiti ove kauče - za četiri ćemo se dogovoriti“, predložio je Marko, no naposljetku su se dogovorili za 2000 eura.

Pervana je zanimalo koja se tu emisija snima i kad je doznao da je riječ o „Superparu“, objasnio im je svima kako to jednostavno ne postoji. „To postoji kod Andersena, braće Grimm, Perraulta“, nastavio je u istom tonu, objašnjavajući kako će sve žene u prostoriji stajati glave svoje partnere. „Napokon muškarac u kući koji može reći ženama ono što bi trebao svaki reći. Dobili smo glasnogovornika“, komentirao je Anton. Ubrzo su s Pervanu svi uskakali u pomoć jer mu se izgubio jedan Kinez!

Damir Kedžo pobjednik DORE 2020. potvrdio HRT Nema otkazivanja! Poznat točan datum kada će se održati Dora, a kreću i prijave prijeti mu zatvor Netflixova 21-godišnja zvijezda optužena za silovanje više od 10 dječaka, djeci nudio i do 1000 dolara Dodjelom nagrade dobitnicima Zlatnih Arena završen je ovogodišnji 67. Pulski filmski festival VELIKI IZAZOV Teško razdoblje domaće glumice: 'Imala sam složenu operaciju, a nisam mogla na terapiju'
Hrvatski ratni brod nove generacije
STOŽERNI BROD HRM-a
Ekskluzivno: Kako će izgledati hrvatski ratni brod nove generacije
Rovinj: U Grand Park Hotelu održan 8. Susret guvernera i bankara
ZA OSNOVNE I SREDNJE ŠKOLE
HUB otvorio natječaj za programe financijske pismenosti: Nagrade do 10.000 kuna
 • Avatar zoster1
  zoster1:

  toliko o "super paru"...a trpaju se ko zečevi naokolo.

 • malipero842@gmail.com:

  Lijepa, po svemu viđenom i pametna osoba ali (nije mi jasno zašto, možda baš zbog prednje natipkanog) meni naporna osoba. Kako gledam taj serijal a sniman je (čini mi se) dosta prije NJIHOVA bračnog BRODOLOMA, Ona je izgleda i VIDOVITA. ... prikaži još! Pa izrekla je SVE što je kasnije joj se i POTVRDILO. Sad postoji ona "zavjernička"; ma znala je ona SVE i onda kad je kao naslućivala.

 • liliZG:

  doris pinčić-vidoviti milan