Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvorio dušu

Boris Novković prvi puta progovorio o sinu s poteškoćama u razvoju

Boris Novković
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/5
06.11.2017.
u 18:02

Novković se na to iskreno priznanje odlučio zbog nagađanja kako je opet u vezi nakon što se rastao od 31-godišnje Ines Katić

Pjevač Boris Novković na svom Facebook profilu otkrio je kako on i bivša supruga osam godina odgajaju dijete s poteškoćama u razvoju.

Novković se na to iskreno priznanje odlučio zbog nagađanja kako je opet u vezi nakon što se rastao od 31-godišnje Ines Katić s kojom je u braku bio samo tri mjeseca.

– I još nešto znam, znam, mnogi će reći što se raspravljaš zbog gluposti. Ali, kretena raznih i glava im praznih sjetim se, riječi otrova malih lažova peku mei vrtim film stari, u meni se kvari zrno radosti, zrno časti koje gubi ovo dekadentno društvo na svjetskom globalnom planu. Eto, zato imam hrabrosti progovoriti i reći istinu, zato jer je ovo moja stranica daje mi mogućnost da se branim, ne pristajte na hod pognute glave, branite se i budite to što jeste. Istina je nepobjediva, ona se vidi u očima duše. I još nešto, da li itko zna da moja bivša supruga i ja već osam godina odgajamo sina, dijete sa specijalnim potrebama. Eto, to je moja misija broj jedan za razliku od vaših riječi otrova – napisao je Novković.

 

POGLEDAJTE VIDEO Bile su najljepše glumice Hollywooda i onda su lice uništile botoksom

Komentara 16

FI
fiorano
19:40 06.11.2017.

Ženi u visokom stupnju trudnoće kažeš da imaš drugu da si se zaljubio...Boris kome se opravdavaš...pričaj sa sobom ako si sam kažeš da je to ok ok je..............Svi mi smo nebitni

SA
sargu123
20:19 06.11.2017.

Borise, odi se liječi u ustanovu zatvorenog tipa. Znaš ti jako dobro od čega!

NA
Narcis660
00:00 07.11.2017.

Poteskoce imas ti prika moj.Dijete jadno ostavi na miru.te "poteskoce "koje ti imas neizljecive su.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije