Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IPAK KRAJ

Bračni par Novković predao papire za razvod: 'Svi koji ste predmnijevali neslavan kraj, uživate u tome'

Boris Novković
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/4
15.04.2017.
u 13:13

Iako Novković ne voli privatni život eksponirati u javnosti, da se razvodi, dao je naslutiti već 4 i pol mjeseca nakon svadbe

Nisam voljan govoriti o tome, kratko je rekao glazbenik. Boris Novković (49) i Ines Katić (31), kako pišu 24sata, u četvrtak su na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu podnijeli sporazumni zahtjev za rastavom braka.

Par se vjenčao lani, u Gradskoj vijećnici u Novalji, a kako bi se sakrili od fotoreportera bili su pod kišobranima. Iako Novković ne voli privatni život eksponirati u javnosti, da se razvodi, dao je naslutiti već 4 i pol mjeseca nakon svadbe i to objavom na društvenoj mreži.

- Kraj koncerta za Kemu i moj osjećaj spram ljubavi i pjesme koja sve govori o njoj. Svi koji ste predmnijevali neslavan kraj, uživate u tome i mislite da ste u pravu, niste, a ja ću uživati u svojoj iskrenosti i uvijek i ponovo dati cijelog sebe za ljubav. Ako treba, četvrti i peti i deseti put! Vjerovat ću u pravu ljubav, zauvijek! I nema drugog komentara! Ines, hvala - napisao je pjevač.

>> Boris Novković tajanstvenim komentarom na Facebooku najavio razvod?

>> Boris Novković trećoj je supruzi napisao i pjesmu

Ključne riječi

Komentara 18

ZG
zgrio
14:11 15.04.2017.

Niti znam da se i koliko puta ženio, sad vidim da se rastaje. Poruke su mu malo patetične i što mu ono znači da sad neki uživaju u tome? Koga briga za njegov privatni život

NE
nevažnost
13:41 15.04.2017.

Ovo je fenomen za stručnjake.

Avatar megatronman
megatronman
14:19 15.04.2017.

Ovaj me podsjeća na Franju Lasića. Upravo gadljiva patetika kod obojice. Idite glumite u pornićima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije