Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjeruju u ljubav

Nepopravljivi romantičari: Svaki put iznova vole kao da im je prvi put

11.08.2015., Pula - Tony Cetinski u prepunom amfiteatru odrzao koncert 25 godina s vama. Tony sa suprugom Dubravkom.  Photo: Dusko Marusic/PIXSELL
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/4
12.07.2017.
u 08:22

Svojim odabranicama pišu knjige i skladaju romantične balade. U svijetu slavnih mnogi poznati muškarci slove kao veliki romantičari i bez obzira na broj brakova, uvijek su slijepo zaljubljeni.

Nepopravljivi romantičar Boris Novković iza sebe ima tri braka, a nakon što mu je propao i treći brak priznao je da i dalje vjeruje u ljubav.

Boris je često emocije pretakao u pjesme pa je tako za svoju, sad već bivšu, treću suprugu napisao pjesmu “Ines”.
– Nastala je u jednom dahu. Izazvala je u meni nevjerojatnu euforiju, osjećaj ushićenosti – rekao je tada pjevač.
I Tony Cetinski je na glasu kao romantičar koji suprugu često iznenađuje takvim gestama. Tako se na jednom koncertu spustio među publiku gdje je bila i njegova Dubravka te je nježno poljubio, a nedavno joj je i putem društvenih mreža poručio:
– Za najdivnije trenutke provedene s tobom i za sve one koji tek dolaze… Voli te tvoj muž – napisao je te je izveo u romantičan restoran.

11.08.2015., Pula - Tony Cetinski u prepunom amfiteatru odrzao koncert 25 godina s vama. Tony sa suprugom Dubravkom.  Photo: Dusko Marusic/PIXSELL
1/6

U svijetu slavnih mnogi poznati muškarci ili sebe nazivaju ili ih drugi doživljavaju kao romantičare, što zapravo nema veze s brojem brakova ili žena s kojima su se viđali, nego isključivo s njihovim načinom razmišljanja.
Joe Manganiello, suprug glumice Sofije Vergare, dokazao je koliki je romantik poklonivši supruzi dar od kojeg bi mnogima zastao dah. – Napisao sam joj knjigu od nekih 40 stranica o tome kako smo se upoznali i svemu onome što se događalo – otkrio je Manganiello.

George Clooney, pak, otkad je upoznao suprugu i majku njegove djece Amal, nije krio koliko je zaljubljen.
– Napokon imam nekog s kime mogu razgovarati o bilo čemu i koga volim više nego što sam ikada ikoga volio – izjavio je.
Za Justina Timberlakea svi u njegovu okruženju tvrde da je istinski romantičar. Supruzi Jessici Biel često javno govori koliko je voli:
– Uživam u braku. Gotovo svakodnevno s divljenjem promatram suprugu, često da ona ni ne zna za to. Divno mi je s njom i da ovoga trenutka doznam da ću do kraja života donositi samo loše odluke, činjenica da sam se oženio najboljom prijateljicom dovoljno mi je dobra odluka za cijelu vječnost i ne može se mjeriti ni s čim. Jednostavno si pristajemo.

Komentara 8

OB
ObrenM
08:55 12.07.2017.

Tony Cetinski-pogodak u nista.Dali je to placen clanak?

OS
osica
12:25 12.07.2017.

Uh, stvarno je nastupila "sezona kiselih krastavaca"

Avatar Papatest
Papatest
14:43 12.07.2017.

Kada je patuljak napušen je li high or medium?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije