Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pohvale

Boris Novković oduševio obožavateljice promjenom imidža: 'Najljepši na estradi'

Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/8
26.08.2020.
u 08:00

Imao sam ideju ne šišati se dok ne prođe znate već što, ali shvatio sam da ću ako budem čekao izgledati kao pjevač the Culta! Pa eto nakon 6 mjeseci, ode kosa, dobro ne baš sva - napisao je Boris.

Boris Novković proteklih je mjeseci imao problema kao i mnogi drugi Hrvati - narasla mu je kosa, a ovih se dana odlučio konačno ošišati, a novom frizurom pohvalio se na Facebooku.

- Imao sam ideju ne šišati se dok ne prođe znate već što, ali shvatio sam da ću ako budem čekao izgledati kao pjevač the Culta! Pa eto nakon 6 mjeseci, ode kosa, dobro ne baš sva - napisao je Boris. 

Pjevač je ubrzo dobio gotovo tisuću lajkova, ali i brojne komentare obožavateljica, koje su mu komplimentirale kako je najljepši na estradi.

- Super izgledaš s bilo kakvom frizurom a ova ti baš paše i vjerujem da je inspiracija za novu pjesmu - napisala mu je jedna pratiteljica, a druge su mu pisale kako je "vječiti dječak koji ne stari". 

Foto: Daniel Pavlić

Podsjetimo, Boris i supruga Iris lani su postali roditelji kćerkice Si. Ove su godine planirali veliko rođendansko slavlje, no pandemija koronavirusa poremetila im je planove.

- Planirali smo veliko slavlje s obzirom da je to kod nas u obitelji tako i sva naša slavlja i rođendani mojih sinova su velike proslave i tada se svi skupimo kod moje bivše supruge. Bio je plan da u našoj velikoj obitelji proslavimo rođendan Si, ali to se nažalost nije dogodilo. - ispričao je pjevač za RTL Exkluziv.

1/5

Boris  dosad nije puno pričao o četvrtoj supruzi i njihovoj kćeri. Tijekom ove karantene neko vrijeme nije vidio sinove 10-godišnjeg Nou i 7-godišnjeg Bonu, koje je dobio u prijašnjem braku s novinarkom Lucijom Matić i s kojom je ostao u odličnim odnosima i nakon razvoda i objasnio je kako im je to uspjelo. 

- Ako su se ljudi odlučili za roditeljstvo onda moraju biti dosljedni u tome, a u tome smo moja bivša supruga i ja uvijek bili dosljedni. U super smo odnosima svi skupa i to bi trebao biti najnormalniji način komuniciranja jer djeca su najbitnija, kazao je Novković.

Ključne riječi

Komentara 6

OL
oLo
08:42 26.08.2020.

Ah, ha, ha, isto kao i prije 50 godina.

LU
LukasNola
09:40 26.08.2020.

Uskoro će i sedmi razvod

QT
qt
09:32 26.08.2020.

Totalni bezveznjak, bio i ostao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije