Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NALAZI SE U INDUCIRANOJ KOMI

Bori se za život: Poznata TV voditeljica zarazila se malarijom na putu do Brazila

Charlie Webster
Foto: Twitter
18.08.2016.
u 10:52

Putujući kroz Francusku, Španjolsku i Portugal nakon čega je zrakoplovom prebačena u Brazil, Webster je prošla gotovo 5000 kilometara u humanitarnoj vožnji koja je počela u Londonu

Poznata voditeljica Charlie Webster nalazi se u induciranoj komi i na aparatima nakon što se putujući biciklom na Olimpijske igre zarazila malarijom.

Ona je biciklom putovala od Londona do Rio de Janeira, a 6. kolovoza počela je osjećati slabost. Prvo se posumnjalo na dehidraciju zbog naporne vožnje bicikla, no kasnije joj je dijagnosticirana teška bakterijska infekcija uzrokovana malarijom.

– Šest tjedana na cesti dovodi do ovoga. Teška dehidracija i infekcija. Ovo mi nije jedan od najboljih dana – napisala je Webster nedavno na Twitteru.

– Charlie se trenutačno bori za život, svi su izbezumljeni – kazao je jedan prijatelj za The Sun, prenosi Mirror. Dodao je kako treba biti pozitivan te da je ona vrlo jaka osoba.

– Liječnici su identificirali vrlo rijedak soj malarije – objasnio je prijatelj dodajući da se bolnica iz Ria surađuje s Londonskom školom za tropsku medicinu.

Putujući kroz Francusku, Španjolsku i Portugal nakon čega je zrakoplovom prebačena u Brazil, Webster je prošla gotovo 5000 kilometara u humanitarnoj vožnji koja je počela u Londonu. 

Iako je poznata po kao voditeljica, ona je strastvena sportašica i aktivistica protiv zlostavljanja u obitelji. Svojim je djelovanjem skupila tisuće funti za humanitarne svrhe.

>> Brazil se više ne može sam boriti s opasnim virusom Zika

Komentara 18

MA
MacSlavko
11:59 18.08.2016.

"Poznata TV voditeljica" Koje TV kuće?? Vrlo informativno, nadasve...

NT
nick.tsar.9
11:35 18.08.2016.

Malarija nije bakterija, vec parazit. Nema te ni osnovnu skolu novinari.

NI
Nik123
11:12 18.08.2016.

Kako biciklom stizes od Londona do Ria?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije