Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
James Van Der Beek

Bolno priznanje glumca: Seksualno me zlostavljao stariji muškarac

Foto: PA/Pixsell
1/3
12.10.2017.
u 14:17

Zvijezda nekada popularne serije Dawson's Creek, potaknut priznanjima svojih kolegica koje su bile žrtve seksualnog zlostavljanja Harveya Weinsteina, na Twitteru je napisao i svoju priču o zlostavljanju

Nakon što su brojne glumice optužile producenta Harveya Weinsteina za seksualno zlostavljanje, iste optužbe iznosi i poznati glumac James Van Der Beek.

Glumac, čija je karijera startala ulogom u popularnoj tinejdžerskoj seriji "Dawson's Creek", na Twitteru je ispričao svoju priču o seksualnom zlostavljanju.

 

 

– Stariji i moćni muškarci držali su me za stražnjicu kada sam bio puno mlađi i uvlačili su me u neprimjerene seksualne razgovore. Sasvim razumijem što je neopravdani sram, osjećaj bespomoći i nemogućnost da izađete u javnost i optužite nekoga – stoji u njegovu postu na Twitteru. 

 

 

Upozorio je da ljudi ne smiju odmahivati rukom na ovo, jer ono što je radio producent Weinsteine čisti je kriminal.

– Ovo upućujem svima koji će za seksualno iskorištavanje mahnuti rukom i reći: "To su samo dečki!" Upamtite, ono što Weinstein radi je kriminal. Zato veliki pljesak za sve koji su se usudili reći da ih je zlostavljao – piše glumac. 

Komentara 8

DU
Deleted user
14:56 12.10.2017.

izgleda da su svi zlostavljani u zadnje vrijeme. i svi imaju love. mozda su se prodali kako bi napredovali a sad pricaju o zlostavljanju. pa sto nisu vikali kad se to desavalo a ne sad nakon desetljeca

EN
enigma898
15:08 12.10.2017.

Svi koji se suprostave i javno iznesu kritike na račun židovske-pedofilsko-kabalističke gamadi u Hollywoodu mogu se pozdraviti sa karijerom, novcima i statusima zvijezda.

AL
alsharq
19:14 12.10.2017.

stvarno mi je zao svih ti ljudi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije