Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kultni film iz 1978.

Bliži se 40. rođendan 'Briljantina', pogledajte gdje su danas zvijezde filma

Briljantin
Foto: YouTube screenshot, Pixsell
1/10
28.03.2017.
u 12:28

Olivia Newton John najavila je kako će se filmska ekipa uskoro okupiti, ali nije otkrila na koji način će odati počast filmu koji ih je proslavio

Sljedeće godine kultni film "Briljanti" slavi 40 rođendan i tim povodom Olivia Newton John i John Travolta opet će udružiti glumačke snage. Olivia je najavila kako se dogovorila s Travoltom da ožive likove Sandy i Dannyja koje su igrali u filmu, ali nije  htjela otkriti kako će se filmska ekipa prisjetiti i kako će odati počast likovima koji su im osigurali slavu.

Olivia kaže kako i 40 godina nakon snimanja "Briljantina" i dalje uživa u glumi i pjevanju. Budžet za snimanje filma 1978. iznosio je pet milijuna dolara, a na kino blagajnama zaradio je 400 milijuna dolara i Oliviji je osigurao svjetsku slavu. Danas 68-godišnja Newton snimila je 24 albuma tijekom karijere i osvojila je četiri Grammyja. Film je otvorio vrata slavi i drugim glumcima koji se pojavljuju u filmu.

Stockard Channing pamtimo po ulozi Rizzo, ova 73-godišnja glumica u zadnjih nekoliko godina ostvarila je zapamćene uloge u serijama "Dobra žena"  i "Zapadno krilo". Četiri puta je bila u braku i nikad nije imala djecu.

Jeff Conaway glumio je Kenickieja koji je bio desna ruku Dannyju. Nažalost slava nije dobro utjecala na Jeffa i postao je ovisnik o drogama, a 2008. godine pokušao se riješiti ove ovisnosti. Preminuo je 2011. godine u 60. godini.

Sandyju prijateljicu Frenchy igrala je Didi Conn koju u novije vrijeme pamtimo pojavljivala u brojnim serijama poput "Zakon i red: Odjel za žrtve". Dva put je bila u braku, a u drugom braku je dobila i sina Daniela. 

Od cijele glumačke postave kultnog filma najuspješniju karijeru ostvario je John Travolta. 

>>Tajne scijentologije su otkrivene: Uskoro premijera filma koji ne štedi holivudske velikane

>>Scarlett stala u obranu Travolte: Njegov poljubac bio je sladak i dobrodošao

Komentara 4

DU
Deleted user
12:28 30.03.2017.

da nije bilo Tarantina nitko danas ne bi znal di je Travolta

Avatar Ironman0105
Ironman0105
05:24 18.04.2018.

Travolta je bio superzvijezda I prije doticnog filma. Doduse u zdnje je vrijeme zamutio sjajnu karijeru bivsi prisiljen od strane ultralijeve hollywoodske liberalno demokratske oligarhije upravljane sorosevim krugovima glumiti u"trash" filmovima W. Tarantina, no sve sto je postigao prije osiguravaa mu mjesto u povijesti

DU
Deleted user
14:59 28.03.2017.

Tko bi rekao da je John Travolta potpuno ćelav!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije