Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaljubljena Blanka

Blanka Vlašić: Postoji netko uz koga mi je svakodnevica ljepša

Blanka Vlašić
Foto: AFP
1/9
23.03.2010.
u 21:36

- Bila sam u šoku. Iako sam znala da je riječ o podvali, ipak mi nije bilo svejedno jer još uvijek nisu bili službeno objavili da na snimci nisam bila ja - ispričala je Blanka

Najbolju hrvatsku atletičarku svih vremena Blanku Vlašić nije demoralizirala priča oko njezinog lažnog pornofilma na internetu. Unatoč nezgodnom tajmingu za ispostavilo se lažnu priču, Splićanka je na svjetskom dvoranskom prvenstvu u Dohi ponovno letjela previsoko za sve konkurentice. Zlato oko njenog vrata najbolja je potvrda da je u sjajnoj formi, a osim prema rekordu Blanka velikim koracima ide prema novoj ljubavi.

- Bila sam u šoku. Iako sam znala da je riječ o podvali, ipak mi nije bilo svejedno jer još uvijek nisu bili službeno objavili da na snimci nisam bila ja. Prvo sam pomislila na svoje kod kuće, ali kad sam se čula s bratom i doznala da su oni upoznati s cijelom situacijom, bilo mi je lakše. Trebalo je samo pričekati rasplet. A on se dogodio već dva sata poslije - ispričala je Blanka za tjednik Story potvrdivši kako trenutno postoji netko jako blizak njenom srcu, uz koga joj je svakodnevica ljepša.


Komentara 5

OB
-obrisani-
22:38 23.03.2010.

Najbolja hrvatska atletičarka svih vremena - Blanku Vlašić Legenda! Ima potporu svih Hrvata, a o mrziteljima Hrvata, nećemo ni govoriti!

Avatar Daisy
Daisy
09:05 24.03.2010.

Nemojte uoće obraćati pažnju na ove \"komentare\" protivnika Hrvatske i našeg blaga - sportaša. Tko ih j..e, ak nisu zadovoljni nek idu s milim bogom, nama je puno srce naših Blanki,Ančića, Ljubčića i ostalih sportaša koji naše kockice nose ss ponosom po svijetu. Uživajmo bar u sportskim uspjesima, to nam nitko ne može uzeti.

FO
FOISZ
00:56 24.03.2010.

kako ovom crvenom khmeru walteru smeta svaki uspjeh HRVATSKE i HRVATICE Blanke. Jao waltere, pa ako ti toliko smeta HRVATSKA idi odavde waltere, eto, npr. u Bosnu, waltere - branit Sarajevo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije