Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretno iščekivanje

Blanka Vlašić ponosno istaknula trudnički trbuh tek nekoliko tjedana pred porod

Foto: Instagram
1/17
03.10.2022.
u 10:03

Sretni par odbrojava dane do rođenja sina, a svoju vezu skrivali su sve do vjenčanja koje se održalo krajem svibnja, kada su na društvenim mrežama i otkrili da iščekuju prinovu.

Jedna od naših, pa i svjetskih, najboljih atletičarki, doduše bivših, Blanka Vlašić (38) u sretnom je iščekivanju prvog djeteta kojeg će dobiti u braku s nizozemskim novinarom Rubenom Van Guchtom.

Otkako je trudna, Blanka nerijetko izvještava svoje pratitelje na društvenim mrežama o svom trudničkom životu, a u jedom od posljednjih Insta Storyja koje je objavila Blanka je otkrila i poveći trudnički trbuh. 

Pozirala je u kabini za presvlačenje jedne trgovine, a na sebi je imala tajice i širu majicu koja je padala preko trbuha.

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

Sretni par odbrojava dane do rođenja sina, a svoju vezu skrivali su sve do vjenčanja koje se održalo krajem svibnja, kada su na društvenim mrežama i otkrili da iščekuju prinovu. 

- Rekli smo da. Rekli smo da u predivnom Splitu. Rekli smo da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da stvaranju obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti... - stoji u opisu uz fotografije sa svadbe.

- Da, najvećem daru koji smo do sada dobili u životu: našem dječaku koji će se roditi do kraja godine i koji nam znači cijeli svijet - napisala je Blanka ranije, a prije toga je uspješno skrivala vezu s novinarom te svojim vjenčanjem sve iznenadila, a otkako je trudna detalje iz svog života često dijeli s obožavateljima na društvenim mrežama.

Za razliku od Blanke kojoj je ovo prvi brak, Ruben iza sebe ima već jedan razvod. S Laurence Van Tongerloo razveo se u listopadu 2021. nakon devet godina veze i sedam godina braka. Njihovom razlazu kumovala je, kako je Belgijac otkrio, prevelika posvećenost poslu.

VIDEO>>Objavljen je i službeni uzrok smrti kraljice Elizabete koja je preminula u 97. godini

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
13:34 03.10.2022.

Sjećam joj se trbuščića još s onog videa za je rekla da je fejk.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije