Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPUT BLIZANKI

Slavna glumica objavila fotografiju s kćeri, fanovi u čudu: 'Kao da ste klonirane'

reese witherspoon
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
02.10.2022.
u 23:10

- Osjećam se sretno što imam svoju divnu, kreativnu, talentiranu kćer u svom životu! Dar je podijeliti ovo životno putovanje s tobom kao i najbolje savjete za šminkanje. Stvarno je sjajno dijeliti savjete o ljepoti, memeove o psima, ali i istu veličinu cipela, napisala je Reese Witherspoon

Glumica Reese Witherspoon (46) objavila je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj pozira s kćeri Avom Philippe (22)  i time obilježila Nacionalni dan kćeri. 

- Osjećam se sretno što imam svoju divnu, kreativnu, talentiranu kćer u svom životu! Dar je podijeliti ovo životno putovanje s tobom kao i najbolje savjete za šminkanje. Stvarno je sjajno dijeliti savjete o ljepoti, memeove o psima, ali i istu veličinu cipela. Sve to čini život tako zabavnim!, napisala je Reese pokraj fotografije, a Ava joj se javila u komentarima i poručila da je voli. 

Pratitelji su ponovno u komentarima primijetili veliku sličnost mame i kćeri. 

 "Copy-paste", "Tko je tko?", "Koja od vas je Reese?", "Vi ste blizanke", "Kao sestre", "Dokaz da je kloniranje stvarno. Ona je tvoja preslika", samo su neki od komentara.

Inače, glumica je nedavno progovorila o odgoju Ave nakon što je zatrudnjela s 22 godine, a s bivšim suprugom, glumcem Ryanom Phillippeom (47) ima i sina Deacona. Nakon razvoda 2008. godine glumica se udala za Jima Totha s kojim je dobila sina Tennesseeja. - Nisam imala puno podrške sa svojim prvim djetetom i jako sam rano shvatila da stvari uvijek neće ići kako ih zamišljamo - rekla je u podcastu Armchair Expert.

Reese u posljednje vrijeme ima veoma natrpan raspored. Osim glumom, zaposlena je i kao producentica. Producira i glumi u tri Netflixova filma, a ponoviti će i svoju sada kultnu ulogu Elle Woods u filmu ''Legally Blonde 3''. Također, kao izvršna producentica radila je na čak šest serija na više streaming platformi te je proglašena najbogatijom glumicom na svijetu prema magazinu Forbes.

VIDEO: Bivši zaposlenici Meghan Markle otkrivaju da je šefica iz pakla: Zvala je svakih deset minuta i urlala

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije