Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskoro će postati majka

Blanka Vlašić otkrila kako izgleda nekoliko tjedana prije poroda, u prvom planu je poveći trudnički trbuh

Foto: Instagram
1/11
22.09.2022.
u 08:30

Otkako je trudna Blanka nerijetko izvještava svoje pratitelje na društvenim mrežama o svom trudničkom životu, a u jedom od posljednjih Insta Storyja koje je objavila Blanka je otkrila i poveći trudnički trbuh.

Proslavljena hrvatska atletičarka Blanka Vlašić (38) za nekoliko tjedana na svijet bi trebala donijeti svoje prvo dijete. Otkako je trudna Blanka nerijetko izvještava svoje pratitelje na društvenim mrežama o svom trudničkom životu, a u jedom od posljednjih Insta Storyja koje je objavila Blanka je otkrila i poveći trudnički trbuh. 

Umirovljena skakačica u vis pozirala je u ležernom izdanju tijekom šetnje. Na sebi je imala crne tajice, crnu usku majicu koja je naglasila trudnički trbuh i sivu traper jaknu. 

Foto: Instagram

Blanka ne krije koliko jedva čeka da na svijet stigne njezin prvi sin kojeg je dobila s nizozemskim novinarom Rubenom Van Guchtom.

Inače, Blanka i Ruben su se vjenčali krajem svibnja, a na društvenim mrežama tad su otkrili i da iščekuju prinovu.  - Rekli smo da. Rekli smo da u predivnom Splitu. Rekli smo da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da stvaranju obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti... - stoji u opisu uz fotografije sa svadbe.

- Da, najvećem daru koji smo do sada dobili u životu: našem dječaku koji će se roditi do kraja godine i koji nam znači cijeli svijet - napisala je Blanka ranije, a prije toga je uspješno skrivala vezu s novinarom te svojim vjenčanjem sve iznenadila, a otkako je trudna detalje iz svog života često dijeli s obožavateljima na društvenim mrežama.

Za razliku od Blanke kojoj je ovo prvi brak, Ruben iza sebe ima već jedan razvod. S Laurence Van Tongerloo razveo se u listopadu 2021. nakon devet godina veze i sedam godina braka. Njihovom razlazu kumovala je, kako je Belgijac otkrio, prevelika posvećenost poslu.

VIDEO Alen Vitasović o alkoholizmu: Nije me sram priznati da sam se liječio 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije