Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zasluženo

Blanka Vlašić objavila kraj karijere pa se uputila na odmor izvan Hrvatske. Otkrila gdje se odmara, ali i s kim

Foto: Instagram
1/7
11.03.2021.
u 12:49

Ivana i Blanka doista uživaju, a potvrđuju to i fotografije koje objavljuju na društvenim mrežama. Inače, njihovo prijateljstvo datira još iz 2000. godine. Susrele su se tada prvi put na Olimpijskim igrama u Sydneyu 2000., kad su dijelile sobu.

Tri tjedna nakon što je objavila i službeno kraj karijere Blanka Vlašić (37) uputila se na zasluženi odmor. Naša trofejnija skakačica u vis predah je potražila u susjednoj BiH, gdje uživa u skijanju na Jahorini. Društvo joj radi prijateljica, naša najtrofejnija bacačica kladiva, Ivana Brkljačić (38).

Ivana i Blanka doista uživaju, a potvrđuju to i fotografije koje objavljuju na društvenim mrežama. Inače, njihovo prijateljstvo datira još iz 2000. godine. Susrele su se tada prvi put na Olimpijskim igrama u Sydneyu 2000., kad su dijelile sobu.

Foto: reuters

Ivana je u to vrijeme već duboko zakoračila u svijet vrhunskog sporta, za razliku od Blanke koja se tada, kako je svojedobno izjavila, ''osjećala kao neupućena djevojčica''. Ivana se od početka postavila zaštitnički prema njoj.

– Moram priznati da mi je to ponekad i smetalo, ti njezini savjeti i kritike, ali znam da su bili dobronamjerni. Jednom sam joj čak u ljutnji rekla da se ponaša kao da mi je mama i to je bila jedna od naših prvih svađa. A bilo ih je podosta, iako su uvijek kratko trajale, jer jednostavno nismo mogle jedna bez druge. Ne mogu nam zamjeriti zbog pustih trzavica u našem odnosu, jer smo obje jake individualke teškog karaktera, pa je bilo očekivati da se tu i tamo zakačimo. No, zajednički nam je strah od neuspjeha i abnormalna motivacija, pa smo često jedna drugoj bile rame za plakanje i podrška u dobrim i lošim trenucima – kazala je Blanka.

Foto: reuters

Podsjetimo, Vlašić je sredinom veljače objavila završetak karijere nakon dugotrajne borbe s ozljedama. U karijeri ovjenčanoj brojnim odličjima i priznanjima Splićanka je osvojila dva naslova svjetske prvakinje (Osaka 2007. i Berlin 2009.) na otvorenom i dvaput u dvorani (Valencia 2008. i Doha 2010.), jednom je bila europska prvakinja (Barcelona 2010.), a na olimpijskim igrama osvojila je srebro 2008. u Pekingu te broncu 2016. u Rio de Janeiru. To joj je bio i posljednji nastup, nakon kojeg je uslijedila njezina borba s ozljedama i borba za povratak na zaletište.

Foto: reuters

Ključne riječi

Komentara 2

CR
crocro
15:24 11.03.2021.

Bila je izvrsna sportašica koja nas je nebrojeno puta razveselila svojim rezultatima. No, iznenađuje me kako da sada objavljuje kraj karijere. Ja sam bio uvjeren da je njega karijera već prije nekoliko godina završila, od kada je nigdje nema na svjetlu dana a kamoli na nekom takmičenju. Pa me čudi kako je tek sada objavila da je kraj njezine karijere a par godina je nigdje nema. Drugo sve pet za nju i njezine rezultate.

PO
Poduzetnik
13:35 11.03.2021.

I, šta je na to rekao Gospodin? Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije