Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURNE REAKCIJE

Meghan reagirala na izjave poznatog voditelja koji je zbog nje dao otkaz na televiziji

Foto: PIXSELL
1/10
11.03.2021.
u 10:52

Morganove ocjene njezina intervjua izazvale su snažne rekacije u britanskoj javnosti i osude britanske zaklade za mentalno zdravlje Mind. Britansko vijeće za elektroničke medije Ofcom primilo je više od 41.000 prigovora zbog te emisije ITV-a i pokrenulo je istragu zbog eventualnog nanošenja štete

Meghan, vojvotkinja od Sussexa, prigovorila je britanskoj televizijskoj kući ITV zbog riječi njezina sada bivšeg voditelja Piersa Morgana da ne vjeruje onome što je izgovorila u nedavnom intervjuu, smatrajući da će takve izjave štetno utjecati na osobe s mentalnim problemima, prenio je CNN.

ITV je u utorak objavio da će Morgan napustiti program "Good Morning Britain" koji je do tada vodio nakon što je javno izrazio sumnju u istinitost njezinih tvrdnji u prošlotjednom intervjuu s Oprah Winfrey da je razmišljala o samoubojstvu.

1/10

"Nakon razgovora s ITV-om, Piers Morgan zaključio je da je vrijeme da napusti Good Morning Britain", objavila je tvrtka navodeći da je prihvatila tu odluku kojoj nema što dodati. Prema saznanjima CNN-a prigovor Meghan Markle odnosio se na utjecaj Morganovih komentara na druge i kako bi mogao umanjiti ozbiljnost mentalnog zdravlja. 

Morganove ocjene njezina intervjua izazvale su snažne rekacije u britanskoj javnosti i osude britanske zaklade za mentalno zdravlje Mind. Britansko vijeće za elektroničke medije Ofcom primilo je više od 41.000 prigovora zbog te emisije ITV-a i pokrenulo je istragu zbog eventualnog nanošenja štete.

Morgan ne odustaje od svojih tvrdnji da ne vjeruje onome što je Meghan Markle govorila u intervjuu i to je ponovio i u srijedu, braneći se pravom na slobodu govora.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Čaruga
Čaruga
23:09 11.03.2021.

1. Piers nije dao otkaz nego dobio otkaz, tako se radi i u Hr i svugdje u svijetu se ljude radi majmunima pa ajde barem zastupajte istinu. 2. Piers je guzolizac vlasti (možete i to napisati pošto i to većć i vrabci znaju). 3. Svi znamo da je kraljevska obitelj takva kakva je i zato Harry kada god je htio neku oženiti je pobjegla glavom obzira jer je znala šta to znači. Ova paćenica nije znala sa kim će imati posla, čitala puno bajke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije