Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva trudnoća

Hrvatska Kim Kardashian: Prva tri mjeseca su bila užas, bila sam u depresiji

Foto: Instagram
1/6
20.09.2019.
u 20:55

Jelena Perić i njezin dečko Igor Bubnjić postat će roditelji, a poznata influencerica obožavateljima je ispričala kako se osjećala u prvom tromjesečju trudnoće.

Naša najpoznatija influencerica Jelena Perić, poznata i kao hrvatska Kim Kardashian nedavno je objavila kako ona i dečko Igor Bubnjić očekuju prinovu.

Sada je snimila video u kojem svojim brojnim pratiteljima, a samo ih na Instagramu ima preko milijun, otkriva kako se osjećala u prvom tromjesečju trudnoće te kako je dečku otkrila da će postati tata. Na početku videa kaže kako joj je menstruacija uvijek bila redovita, ali prije nego je otkrila da je trudna imala je sve simptome kao i pred menstruaciju ali osjećala je kako je ovaj put nešto drugačije.

- Neobičan je to osjećaj i ne znam kako bi ga opisala. Sjećam se kako sam otišla na rođendan prijateljice i osjećala sam kao da trebam dobiti menstruaciju. Popila sam par pića na proslavi, neću lagati i uživala sam tu večer. Sutra sam s dečkom otišla u trgovački centar u kupnju i odlučila sam kupiti test za trudnoću. Otišla sam u ljekarnu i zatražila sve testove za trudnoću i kad sam vidjela rezultate počela sam se tresti. Bila sam preplavljena emocijama i presretna jer smo htjeli bebu - ispričala je Jelena.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Kada joj je dečko Igor došao doma ubrzo ju je pitao što se događa i ona se počela nekontrolirano smijati i ona mu je pokazala test i oboje su se počeli smijati i plakati. - Bila je to eksplozija emocija i odmah smo obavijestili moju mamu i Igorove roditelje i taj dan neću nikada zaboraviti - ispričala je Jelena. Otkrila je kako su joj prva tri mjeseca trudnoće bila iznimno teška.

- To je bio najgori period, osjećala sam se kao da umirem. Povukla sam se i s društvenih mreža, osjećala sam se deprimirano i stalno mi je bilo zlo ali nisam mogla povratiti. Bila sam umorna i ništa nisam mogla i nisam mogla normalno funkcionirati, ne očekujete da će hormoni tako utjecati na vas. Sada se na početku drugog tromjesečja osjećam super - rekla je i dodala kako želi roditi prirodnim putem. Planira vjenčanje s Igorom, ali čeka da je zaprosi.

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
21:15 20.09.2019.

"influencerica"???? Je li to ono zanimanje za koje naš narod ima stari i odvajkada poznati naziv?

OB
ObrenM
17:13 21.09.2019.

Koje velike rijeci za beznacajnu osobu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije