Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAV JE U ZRAKU

Bivši suprug Ive Šulentić nakon skoro godinu dana od razvoda ponovno ljubi

Foto: Davor Višnjić/Pixsell
1/7
22.06.2020.
u 20:00

Nakon što je na društvenim mrežama osvanula slika nasmijanog Igora Mikloušića, bivšeg supruga voditeljice Ive Šulentić, Lejle Seferagić, šogoricom direktora Fashion.hr-a Vinka Filipića, počelo se šuškati o novoj ljubavi.

Nakon skoro godinu dana od razvoda od HRT-ove voditeljice Ive Šulentić, njezin bivši suprug, doktor psihologije Igor Mikloušić ne skida osmijeh s lica. Šuška se da je tako zbog nove djevojke, a ako je vjerovati objavama na Instagramu, riječ je o šogorici direktora Fashion.hr-a Vinka Filipića, Lejli Seferagić.

Na zajedničkim fotografijama, koje više nisu dostupne, a zbog kojih se počelo nagađati o vezi, na njezinom sada zaključanom Instagram profilu se smiješkaju i očito provode puno vremena zajedno. Bez puno dodatnih opisa i uz jedan obični emotikon smiješka Seferagić je na jednoj fotografiji dala naslutiti da između njih postoji nešto više od prijateljstva.

Podsjetimo, u kolovozu prošle godine Iva i Igor objavili su da se razvode nakon tri godine braka.

– Istina je da smo se Igor i ja razišli. Nažalost, nismo uspjeli. O odluci smo dugo i razumno promišljali i donijeli je nedavno. Igor i ja proveli smo sedam predivnih godina zajedno te dalje nastavljamo kao prijatelji. Naš razvod je putovanje koje moramo završiti sami. Ovo je prvi i posljednji put da o ovoj temi istupamo javno i molim predstavnike medija da poštuju našu želju za privatnošću – izjavila je Iva. Igor i Iva vjenčali su se u rujnu 2016. godine u crkvi sv. Franje Ksaverskog, a nakon obreda svoje su goste počastili odličnim tulumom u  Laubi.

1/3

 –  S obzirom na to da sam se udala prije godinu dana, naravno da vjerujem u dugovječne brakove jer se nisam udala s namjerom da se rastanem.  S ponosom i ljubavlju gledam i baku i djeda i majku i oca koji su već desetljećima zajedno, u dobrom i kvalitetnom braku punom ljubavi, i dalje se drže za ruke i daju vjeru u ljubav. Dakle, može se! – izjavila je Iva u intervju za 24 sata  godinu dana nakon vjenčanja. Iako su djelovali kao skladan par, Iva i Igor, iako su vjerovali u svoj brak, nažalost nisu uspjeli, ali ostaju i dalje prijatelji.  

Sve ljubavi Severine Kojić: Neke je krila, a o drugima rado pričala

Komentara 2

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
22:18 22.06.2020.

pa dobro... koga briga da li taj nekoga (opet) ljubi, ili ne? Što ja imam od toga da li on koga ljubi, ili ne ljubi? Koga to zanima???

ZA
zagi101
21:52 22.06.2020.

proveli sedam predivnih godina a ipak se rastali. jesi ti svjesna kontradiktornosti u toj izjavi.? koja besmislica i laž

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije