Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srodna duša

Bivši stanar BB-a se zaručio nakon dva mjeseca veze

Antonio i Marijan
Foto: RTL
1/7
20.08.2018.
u 09:40

Marijan Lisak zaljubio se u Katarinu Kreševljak. Par živi zajedno, a uskoro će se vjenčati.

Marijan Lisak, bivši natjecatelj Big Brothera, pronašao je svoju srodnu dušu. Tri mjeseca nakon što je napustio reality show 49-godišnji Marijan upoznao je 38-godišnju Katarinu Kreševljak se sada i zaručio, pišu 24 sata.

Katarina je Marijana kontaktirala putem Facebooka gdje mu je poslala poruku i napisala kako joj je bio favorit, a ubrzo nakon što je primio poruku  Marijan je sjeo na motocikl i otišao u Katarini Dubrovnik kako bi se upoznali.

 

 

- Ona je žena koja voli i poštuje Hrvatsku, obožava motocikle i uživa u putovanjima. Dobra je majka maloljetne curice, vrijedna radnica... Ona je moja srodna duša - izjavio je Marijan za 24 sata.

Plan mu je bio da Katarinu zaprosi na Thompsonovom koncertu, ali organizatori su  to odbili pa je prosidba, nakon dva mjeseca veze, 'pala' na moto susretu u Petrinji.

Katarina će zbog Marijana napustiti Dubrovnik i preseliti se k njemu u Zadar. 

Antonio i Marijan
1/9
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar anti_komunist
anti_komunist
10:03 20.08.2018.

a kog to briga sem njih i njihove blize rodbine.......pazi vijesti...bivsi stanar bb a ha ha ha ej.......kao da su bili u misiji na Mars ......jako bitni likovi ....

JO
Journalist007
22:36 21.08.2018.

Ajde drago mi je zbog njega, on mi se još činio i najnormalniji tamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije