Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razgolićena

Poznati glumac komentirao provokativnu fotku kćeri: 'Ne. Samo...ne'

Ireland Baldwin
Foto: Instagram
1/2
19.08.2018.
u 13:56

Poznata 22- godišnja američka glumica i manekenka već je poznata javnosti po svojim provokativnim fotografijama, a ovaj put je odlučila pokazati jedan od svojih najboljih atributa

Kćer poznatih glumaca Aleca Baldwina i Kim Basinger, Ireland Baldwin objavila je 'razgolićenu' fotografiju koju joj je čak i otac komentirao i s komentarom ukrao svu pažnju.

Poznata 22- godišnja američka glumica i manekenka već je poznata javnosti po svojim provokativnim fotografijama, a ovaj put je odlučila pokazati jedan od svojih najboljih atributa - golu guzu, pozirajući na motoru uz naslov "Stay extra".

"Ne. Samo...ne" , komentirao je tada njen otac i sudeći po komentarima, svih nasmijao.

 

stay extra 📸: @phatmango

Objavu dijeli Ireland Basinger-Baldwin (@irelandbasingerbaldwin)

Otac joj je poznati 60-godišnji američki glumac koji je ujedno i pisac, producent i komičar.
Glumio je i u vrlo popularnim serijama "Prijatelji" i "Will i Grace".

>> Pogledajte video - Poznate Hrvatice pokazale su kako izgledaju bez šminke

Komentara 11

VK
VKSS
14:24 19.08.2018.

To joj je vrh sto moze pokazati i onda kaze ne gledaj zenu kao objekt a same se tako prikazuju

FA
fake
16:30 19.08.2018.

reference, do kada misliš vrijeđati Hrvate i Hrvatsku u svojim komentarima? Nepismeni Hrvati, nakaradna država???? Inače, dosta sa tim tvojim preser...njem u svakom tvom postu kako si ti to što se ovdje piše već pročitao na Daily mail-u.Ovdje ima "bisera" od članaka (copy paste) i to svi znamo ali tvoja opsesija tabloidom nas ne zanima.

NE
Neonacionalist
14:54 19.08.2018.

I tata bi sine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije