Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolji posao

Bivši srpski mister snima gej porniće

08.02.2013.
u 20:43

Ugovor je potpisao s kućom Lucas Entertainment, a njegov prvi uradak bit će objavljen 25. veljače na njihovoj web-stranici

Maneken i bivši mister susjedne Srbije Vasa Nestorović (28) ima novu karijeru i vjerojatno znatno bolje plaćen posao. Titula najljepšeg muškarca koju je osvojio 2010. godine očito mu je pomogla u lakšem potpisivanju ugovora s američkom producentskom kućom Lucas Entertainment iz New Yorka specijaliziranom za snimanje pornografskih filmova namijenjenih homoseksualcima.

Nestorović će u gej pornićima nastupati pod pseudonimom Demian Holt. Njegov prvi uradak bit će objavljen 25. veljače na službenoj stranici Lucas Entertainmenta. Zanimljiv je i način na koji su američki producenti predstavili svoju novu zvijezdu. Nekad najljepšeg Srbina opisali su kao “visokog mišićavog boga” koji dolazi iz manekenskih voda.

Kreativni direktor kuće Mark Macnamara oduševljen je kvalitetama manekena, o čemu svjedoče njegove izjave:

– Demian je jako lijep i šarmantan. On nije samo nevjerojatno seksi i agresivno svestran izvođač nego je i vrsta modela za kojim žudite i s kojim biste se vrlo rado i vjenčali – rekao je Macnamara. U prvom filmu Nestoroviću je partner Michael Lucas. Vasa Nestorović u medijima je inače poznat po izjavama da mu se često udvaraju i muškarci, a i priznanju da je zbog posla još prije nekoliko godina počeo s ubrizgavanjem botoksa. Javnost je uzburkao i priznanjem da seksualne partnere ima u svim većim gradovima Europe.

Prije nego je postao mister Srbije, radio je za neke od najpoznatijih modnih kuća u regiji i pozirao za najutjecajnije magazine u svijetu. No pažnju na sebe ipak je skrenuo ulogama u spotovima poznatih srpskih pjevačica poput Dare Bubamare i Seke Aleksić.

>>Britanski parlament podržao gej brakove: 'Nije važno koga volite'

Komentara 14

AN
anukto
21:13 08.02.2013.

nek se decko zabavlja. dobro izgleda, seksi je i ima naprosto veci izbor pri seksu. ako mu je izgled najlbolji adut neka ga iskoristi u potpunosti.

RE
reason
22:06 08.02.2013.

Lep kao greh..

AN
anukto
21:26 08.02.2013.

znate kaj bu se sada dogodilo?....svi ovi kaj pisu ovakve ruzne komentare ce biti prvi koji ce kupiti njegov pornic kada izadje :)....ljudska priroda...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije