Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aubry vs Martinez

Bivši protiv sadašnjeg: Žestoka tučnjava u domu Halle Berry

halle berry
Foto: pixsell
1/3
23.11.2012.
u 09:46

Bivši dečko i otac kćeri zvijezde Halle Berry, Gabriel Aubry uhićen je zbog tučnjave sa njezinim zaručnikom Olivierom Martinezom.

Gabriel Aubry, bivši dečko i otac kćeri zvijezde Halle Berry, uhićen je zbog tučnjave s njezinim zaručnikom Olivierom Martinezom, piše Business Standard.

Sukob se dogodio kada je Aubry u glumičinu kuću u Kaliforniji došao ostaviti njihovu kćer Nahlu (4). Francusko-kanadski model Aubry (36) "poludio" je kada je Martinez došao do njega i rekao da "moraju krenuti dalje".

Martinez Aubryju slomio rebro

Ljutiti Aubry navodno je gurnuo Martineza te ga pokušao udariti u glavu, no 46-godišnji glumac uspio je blokirati udarac pa je šaka završila u njegovu ramenu. Tučnjava je završila kada je Martinez uspio stisnuti na pod Aubryja te je pozvana policija.

Model je odvezen u bolnicu sa slomljenim rebrom, ozljedama lica i mogućom ozljedom glave. Martinez je sam došao u bolnicu s ozlijeđenom rukom. Martinez je zbog zlostavljanja optužio Aubryja. Zbog fizičkog sukoba sudac je Aubryju izdao zabranu prilaska Halle Berry, djetetu i Martinezu.

Sudac zabranio Berry selidbu u Pariz

U posljednjih raspravama o dobivanju skrbništva, sudac je bio na strani Aubryja. Spriječio je glumici selidbu u Pariz s Nahlom i Martinezom jer je rekao da bi odvojenost mogla naštetiti dobrim odnosima između oca i djevojčice.

>>Sud zabranio Halle Berry da povede kćer u Francusku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije