Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pohvalio se prinovom

Bivši kandidat iz emisije 'Ljubav je na selu' dobio sina s obožavateljicom

Foto: Facebook
1/2
15.07.2019.
u 14:45

Bivši natjecatelj showa 'Ljubav je na selu' postao je otac. Sretnu vijest otkrio je putem društvenih mreža.

Matija Ričko, bivši kandidat emisije 'Ljubav je na selu', protekli tjedan postao je otac. Sretnu vijest otkrio je na svom Facebook profilu objavivši i prvu fotografiju sina.

- Govorili su mi da su anđeli samo na nebu , ali stigao si ti najljepši mali anđeo i to baš meni. Učinio si mi život bogatijim i još boljim, srce moje malo. Sada mogu reći da su moja sreća dvije osobe ti Davide i tvoja mama Barbara - napisao je emotivni Matija na svom profilu.

Sretne vijesti potvrdio je i za RTL.HR -David je rođen u srijedu u 00.14 minuta, veliki je dečko. Pri porodu je imao 4100 grama te je bio dugačak 54 centimetra. Sve je dobro, on i mama su super. Maleni lijepo napreduje, a mama Barbara se oporavlja - kazao je novopečeni otac.

Inače, zanimljivo je da Matija svoju ljubav nije pronašao u showu, no upravo zahvaljujući svom pojavljivanju na malim ekranima upoznao je sadašnju suprugu. Naime, upoznali su se nakon što je Barbarina prijateljica vidjela Matiju na televiziji i nagovorila ju da mu se javi. Tada nije ni slutila da će ih život spojiti. Prije dvije godine nakon uplovili su u bračnu luku, a sada je njihova ljubav okrunjena na najljepši mogući način.

Pogledajte i što nam je bivši kandidat showa 'Ljubav je na selu' Ljubo Bebić otkrio o svojoj prošlosti.

Ključne riječi

Komentara 1

RO
robertsedlar
15:01 15.07.2019.

Djeca se dobijaju, djeca se rađaju... Molim vas opismenite se...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije