Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa i vitka

Bivši dečko Melanije Trump otkrio što voli prva dama

Donald i Melanija Trump
Foto: Reuters
1/5
02.02.2017.
u 11:10

Petar Butoln, novinar iz Slovenije i ujedno bivši Melanijin dečko, medijima je ispričao nekoliko detalja o njihovoj ljubavnoj vezi i otkrio da nije voljela tulumariti i piti alkohol

O suprugama i ljubavnim aferama aktualnog američkog predsjednika Donalda Trumpa zna se gotovo sve, a sada na površinu izlaze i detalji ljubavnog života prve dame Amerike Melanije Trump.

Petar Butoln, novinar iz Slovenije i ujedno bivši Melanijin dečko, medijima je ispričao nekoliko detalja o njihovoj ljubavnoj vezi.

– Zajedno smo bili tri mjeseca tijekom ljetnih školskih praznika. Bilo je ljeto i okupljali smo se na Tromostovlju u Ljubljani. Ja sam bio gimnazijalac, a Melanija je pohađala srednju školu za dizajn – ispričao je Butoln i dodao da je prvi korak napravio on i pristupio Melaniji.

Opčinila ga je svojom ljepotom i svoju bivšu djevojku opisuje ovako: – Ljubljana je bila mala i novo lice brzo primijetiš. Bila je lijepa, vitka, ja sam malo popio i napravio prvi korak. Tako je krenulo – prisjetio se.

U to vrijeme Melania je živjela s četiri godine starijom sestrom Ines u Ljubljani.

– Prvo su živjele s ocem u iznajmljenom stanu, a onda im je otac kupio stan. Ona je dva put posjetila mene u mom stanu. Bilo nam je lijepo, mladenački. Melania nije voljela dugo biti u izlasku i nije pila alkohol jer je htjela biti odmorna na modnim snimanjima – kaže.

Njihovu ljubav prekinuo je njegov odlazak u vojsku.

Komentara 4

ZG
zg1862
12:01 02.02.2017.

Ma koga zanima sta je bilo. Covijek se promjeni, tko zna , mozda sada voli popit i slavit. Sad Ima vremena i love- sto stobom nije imala.

PP
pp
12:15 02.02.2017.

Hvala Bogu pa ima bivseg dečka. A ne kao Michelle Obama koju nitko nije htio, a Barack nije smio :)

DU
Deleted user
11:21 02.02.2017.

Primitivac,o bivšim djevojkama se ne priča sa novinarima ili je možda veći problem što si bio''mali''?? a vojska ti je samo izgovor, eto jesi sada zadovoljan i sretan?? sramoto muška.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije