Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki gubitak

Bivši član Azre objavio tužnu vijest: Duša moje mame odlepršala je zauvijek

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/3
03.04.2020.
u 12:42

– U obitelji nisam imao umjetnika, no moja mama hrabra je umjetnica života jer je sama fino odgojila troje djece kao samohrana majka.– rekao je Boris Leiner u jednom intervju.

Bivši član kultnog benda Azra, glazbenik i kipar Boris Leiner objavio je putem društvene mreže da mu je preminula mama.

"Noćas je duša moje Majčike odlepršala zauvijek", napisao je Leiner na svom Facebooku. Brojni prijatelji izrazili su mu sućut u komentarima. Kada je Leiner imao sedam godina, preminuo mu je otac Viktor i njegova majka je ostala samohrana mama s troje djece.

– U obitelji nisam imao umjetnika, no moja mama je hrabra umjetnica života jer je sama fino odgojila troje djece kao samohrana majka.– rekao je Boris u jednom intervju o svojoj mami s kojom je bio jako povezan.

 

nocas je dusa moje Majcike odleprsala zauvjek...

Objavljuje Boris LeinerPetak, 3. travnja 2020.

 

Ključne riječi

Komentara 2

LI
Lincer
14:20 03.04.2020.

Iskrena sućut!

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
17:52 04.04.2020.

Moje saučešće, dobri čovječe! Počivala u miru!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije