Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javile se s mora

Bivše misice pozirale zajedno na ljetovanju i oduševile pratitelje: 'Vas dvije ljepote'

Lejla Filipović
Foto: Instagram screenshot
1/12
12.08.2022.
u 17:00

A koliko uživaju zajedno pokazala je i Tarikova supruga Lejla Filipović koja je s Viktorijom pozirala na moru.

Jedan od omiljenih hrvatskih voditelja Tarik Filipović (50) odmara s obitelji, a pratiteljima je pokazao kako su otišli do Dubrovnika

- Zavala… opet predivnih 7 dana u istom takvom društvu… odmor je kada se smiješ kao na ekskurziji, spavaš kada inače ne spavaš, čitaš i ne znaš gdje ti je mobitel (koji je inače srastao s rukom)… jedeš najfinije stvari tom istom rukom… grliš more u nestvarnim uvalama čarobne Zavale koja je najljepša razglednica nekih prošlih, a lijepih vremena… gdje kapitalistička čizma još nije ostavila otisak… Odmor je kada se zaboraviš fotografirati nebrojeno puta… osim s Viki jer se nenamjerno uskladismo Viki, Žeki, Leki, Etko, Dino, Arman, Niko, Ivan, Nada, Antonia, Matteo, Teo… - napisao je pratiteljima Tarik pored fotografije na kojoj pozira s Viktorijom Rađom, prijateljicom i suprugom bivše legende hrvatske košarke Dina Rađe.

Njih dvoje zajedno su pozirali obučeni u bijelo. 

A koliko uživaju zajedno pokazala je i Tarikova supruga Lejla Filipović koja je s Viktorijom pozirala na moru. Obje su na glavama imale šešire, Viktorija je pozirala u kupaćem kostimu dok je Lejla bila u ljetnoj haljinici. 

- Nas dvije - napisala je bivša misica u opisu objavljene fotografije.

"Vas dvije ljepote", "Predivne ste", "Divne", "Preslatko", pisali su im pratitelji.

Podsjetimo, Viktorija je 1995. godine ponijela titulu druge pratilje Miss Hrvatske nakon što je pobijedila na izboru za Miss Dalmacije, dok je Lejla bivša miss Hrvatske.

VIDEO>>Prije dvije godine napustio nas je Rajko Dujmić: Njegove pjesme hitovi su za sva vremena!

 

Komentara 2

DU
Deleted user
18:06 12.08.2022.

"Jedan od omiljenih hrvatskih voditelja Tarik Filipović .... " a zašto ne odmara kod sebe doma, Zenica, Kakanj_ itd

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije