Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što se događa?

Bivša Šukerova cura naprasno prekinula zaruke pa jednim potezom na Instagramu zabrinula mnoge

Foto: Instagram screenshot
1/8
25.11.2021.
u 15:52

Desetak dana nakon što su zajedno o svojoj ljubavi, planovima za budućnost i prinovi koju su priželjkivali javno progovorili pred kamerama par je okončao svoju vezu.

Krajem rujna pjevačica Kristina Bralo (28), poznata po vezi s bivšim Vatrenim Davorom Šukerom (53), pred kamerama RTL-ovog Exkluziva priznala je da se  nedavno nakon tri mjeseca veze zaručila za nekadašnjeg mistera turizma Mateja Cvitanovića (27). No njihove zaruke nisu dugo potrajale. Desetak dana nakon što su zajedno o svojoj ljubavi, planovima za budućnost i prinovi koju su priželjkivali javno progovorili pred kamerama par je okončao svoju vezu.

Foto: Instagram
Prekid zaruka medijima je potvrdio Matej ne želeći otkrivati detalje njihovog ljubavnog brodoloma. Ipak, gradskim kuloarima počele su kolati priče da je za sve kriv jedan naš poznati sportaš s kojim je Kristina navodno prevarila zaručnika. Neki su mediji objavili da je riječ  o tenisaču Borni Ćoriću, no ti navodi nikada nisu potvrđeni. 

Sudeći prema društvenim mrežama Kristina se nakon svega odlučila povući iz javnosti, a njezine brojne pratitelje na društvenim mrežama zabrinulo je to što je Kristina obrisala svoj Instagram račun na kojem ju je pratilo nekoliko tisuća pratitelja. 

Trenutno se na društvenim mrežama može naći još samo njezin privatan profil koji je zaključan za javnost i na kojem njezine objave prati stotinjak bliskih pratitelja. 

Inače, Kristina je ranije bila i u vezi s Davorom Šukerom, a o njihovom odnosu tek je nedavno javno progovorila. 

– Sve u životu radim srcem tako da stojim svjesno iza svojih odluka bile one ispravne ili neispravne. Tako da to je dio moje prošlosti i sad sam okrenuta budućnosti i planiranju vjenčanja, a i svega predivnog sa svojim zaručnikom – rekla je Kristina nedavno za Exkluziv. Vjenčanje se trebalo održati iduće godine, a prema svemu sudeći od njega sada neće biti ništa. 

Foto: Instagram

VIDEO Pogledajte Večernjakov podcast s Alanom Hržicom 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Bongozg
Bongozg
16:34 25.11.2021.

Ja ne znam kako vi, ali meni su dovoljne njene dvije slike da vidim da to nije materijal za neke tamo zaruke, a vidim i da je odrzavanje skupo unutar garantnog roka… ja bi nju pitao jel ona zna sto kuhati

MA
Markovinac
01:32 26.11.2021.

Trci mala za lovom.I ona trazi sportase koji imaju lovu.Klasicna sponzorusa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije