Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIJA PREKODRAVAC

Bivša natjecateljica Farme u šoku: 'Bojim se vratiti kući, prijetio je da će me sasjeći na komade!'

Marija Prekodravac
Foto: Facebook
1/3
18.09.2019.
u 08:42

Ne mogu vjerovati da on slobodno šeta. Moram pohvaliti policiju, koja mi je dala punu zaštitu, ali ne mogu vjerovati da su ga pustili da se brani sa slobode - kazala je Marija

Marija Prekodravac, bivša natjecateljica Farme još uvijek se oporavlja nakon što ju je prošlog tjedna sjekirom napao 81-godišnji susjed kojem je pristojno pokušala reći da smeće baca u svoje dvorište, a ne u njeno. 

- Osjećam se odvratno. Imam probleme s orijentacijom i gubim se po gradu. Ne mogu više funkcionirati sama, netko stalno mora biti uz mene - kazala je Marija za 24 sata i dodala da joj nije jasno kako je susjed nakon napada na slobodi, iako je osumnjičen za pokušaj ubojstva.

- Pa on je na slobodi! Ne u mentalnoj ustanovi nego na slobodi! A prijetio je da će me sasjeći na komade. Ne mogu vjerovati da on slobodno šeta. Moram pohvaliti policiju, koja mi je dala punu zaštitu, ali ne mogu vjerovati da su ga pustili da se brani sa slobode - kazala je Marija i dodala da se boji vratiti u svoju kuću.

- Ne mogu vam opisati koliko se život jednog čovjeka može izokrenuti od udarca u glavu. Budem dobro, a onda se cijela pogubim. U tu kuću se nisam vratila. Ne mogu. Dečko mi je doveo moje mace. Ja tamo ne mogu. Neću. Sve dok je on na slobodi. Neće me nitko uvjeriti da je to normalno - rekla je Marija za 24 sata. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

PU
paul-umpe
09:21 18.09.2019.

ovo joj je sansa da se lijepo osisa

RO
RogaBabaroga
09:02 18.09.2019.

pa kod nas je sve nokrmalno sto je u svijetu nenormalno! uzas!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije