Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatski predstavnici

Ipak idemo u finale? Letu 3 rastu šanse na kladionicama za Euroviziju

Foto: Renato Branđolica/HRT
1/22
29.03.2023.
u 08:35

Kladionice kažu da Let 3 ide u finale s osmog mjesta i sa šansom od 74 posto. Ispred Hrvatske su na kladionicama za ulazak u finale iz prve polufinalne večeri Finska, Švedska, Norveška, Izrael, Češka, Moldavija i Srbija.

Pripreme  za nastup na eurovizijskoj pozornici u Liverpoolu za riječke rockere Let 3 u punom su jeku, a i kladioničke ljestvice su im naklonjene. Naime, Hrvatska na kladionicama već danima stoji na 16. mjestu u ukupnom poretku, a na kladionicama za prvu polufinalu večer su skočili. Naime, kladionice kažu da Let 3 ide u finale s osmog mjesta i sa šansom od 74 posto. Ispred Hrvatske su na kladionicama za ulazak u finale iz prve polufinalne večeri Finska, Švedska, Norveška, Izrael, Češka, Moldavija i Srbija.

Podsjetimo, ranije je otkriveno da hrvatski predstavnici nastupaju sedmi u prvoj polufinalnoj večeri koja je zakazana za 9. svibnja. Finale je na rasporedu u subotu 13. svibnja. Prve polufinalne večeri gledatelji će odabrati 10 pjesama koje će se u finalu pridružiti Italiji, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Španjolskoj, Njemačkoj i Ukrajini, koje su automatski ušle u finale.

Inače, Let 3 su se na Dori predstavili i neobičnim kostimima te dolaskom u dvoranu na traktoru. Članovi grupe na pozornici su se prvo pojavili u dugačkim neobičnim kostimima koje su za njih napravile Manuela Paladin Šabanović i Lana Letović Perčin. Započeli su pjevati, a potom je u jednom dijelu pjesme dio članova benda legao na pozornicu. Vratili su se svojim koreografijama, a na pozornici su se pojavili i s dvije velike rakete. Pred kraj pjesme članovi benda pokazali su kako se ispod dugačkih kostima nalaze nešto kraći prozirni kostimi sa šljokicama. Pjesma 'Mama ŠČ' koju izvode tako je uz neobičan tekst dobila i neobičnu koreografiju koju mnogi nisu mogli ne zamijetiti.

Što se Eurovizije tiče, iako su prošle godine pobijedili Kalush Orchestra, predstavnik Ukrajine, domaćin natjecanja je Engleska. Naime, Ukrajinci su zaključili da zbog situacije u zemlji ne mogu održati ovo natjecanje te domaćinstvo prepustili drugoplasiranoj državi, Velikoj Britaniji. Natjecanje će se odviti u Liverpoolu. Nedavno smo saznali i voditelje ovog spektakla u organizaciji BBC, a to su: britanska glumica Hannah Waddingham (48), glazbenica Alesha Dixon (44) i ukrajinska pjevačica Julia Sanina (32). Njima će se u finalnoj emisiji pridružiti i poznati voditelj Graham Norton (59). 

VIDEO Danijela Martinović o vezi s inspektorom: 'Stvarno sam sretna'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije