Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokazala je

Bivša miss Hrvatske još uvijek odlično izgleda u hit badiću

Svečano otvorenje jubilarnog 25. Sarajevo Film Festivala
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/6
08.06.2020.
u 11:03

Osim podrške obožavatelja, dobila je i hrpu komplimenata od poznatih dama, kao što su Nina Badrić i Matija Vuica. Osim njih javio se i Lejlin suprug Tarik, koji joj je poslao emotikon srca.

Bivša miss Hrvatske i supruga glumca Tarika Filipovića, Lejla vikend je provela u Rakovcima kraj Poreča. Otkrila je to na Instagramu, tamo je objavila fotografiju na kojoj je u badiću u kojem ima zavidnu figuru.

Osim podrške obožavatelja, dobila je i hrpu komplimenata od poznatih dama, kao što su Nina Badrić i Matija Vuica. Osim njih javio se i Lejlin suprug Tarik, koji joj je poslao emotikon srca. 

Foto: Instagram screenshot

Inače, Tarik i Lejla su prvi put zajedno viđeni na koncertu Halida Bešlića u svibnju 2006., a viđeni su zajedno i pet mjeseci kasnije na Noći gutača reklama. No, Lejla je tada kazala kako su njih dvoje samo prijatelji. Da definitivno nisu samo prijatelji, mogli smo zaključiti na dodjeli Večernjakove ruže 2007., kada je Tarikovu nagradu za TV osobu godine preuzela upravo Lejla.  Tarik je konačno priznao vezu u jednom intervjuu kada je kazao kako je sa "ženom svog života te da uživa u tome".  Tarik i Lejla odlučili su u tajnosti sklopiti brak na Silvestrovo 2007. godine, a već nakon dva mjeseca rodio se i njihov prvi sin Arman. "A što da vam kažem, osjećam se sjajno, fenomenalno! Kako bih se drukčije mogao osjećati?" rekao je Tarik za Story, a Lejla je dodala: "Tarik i ja smo presretni što smo postali roditelji i što je porođaj dobro prošao."  

Nakon rođenja Armana par je priredio raskošno vjenčanje na imanju Marincel u Zagrebu, uz mnogo osoba iz javnog života. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije