Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U društvu prijateljice

Bivša misica Anica Kovač pokazala liniju u badiću u petom deseljeću: "Roberte imaš najbolju ženu na svijetu"

Foto: Instagram
1/7
05.09.2021.
u 16:20

Iva i Anica prijateljice su već dugi niz godina, a često su zajedno obilazile domaće evente pa ne čudi što sada uživaju skupa u godišnjem odmoru. Dame su pozirale u kupaćim kostimima, a fotografiju je Instagramu podijelila Majoli.

Bivša misica i manekenka Anica Kovač (45) trenutno se odmara u luksuznom hotelu u Francuskoj u društvu bivše tenisačice i osvajačice Roland Garrosa Ive Majoli (44).

Iva i Anica prijateljice su već dugi niz godina, a često su zajedno obilazile domaće evente pa ne čudi što sada uživaju skupa u godišnjem odmoru. Dame su pozirale u kupaćim kostimima, a fotografiju je Instagramu podijelila Majoli.

"Volim ovu ženu", napisala je bivša tenisačica uz fotografiju na kojoj pozira zagrljena s Anicom, a zatim se obratila i njezinu suprugu Robertu Kovaču.

"Imaš najbolju suprugu na svijetu", poručila mu je Iva, a Anica joj je u komentarima ispod objave ostavila emotikon srca, a fotografija je oduševila i bivšu tenisačicu, Talijanku Maru Santangelo koja je ostavila emotikone.

Podsjetimo, Anica je nakon pobjede na izboru za Miss Hrvatske 1995. godine osvojila titulu prve pratilje na izboru za Miss svijeta. Anica nosila je haljinu dizajnerice Branke Donassy koja je proglašena najljepšom na svijetu, a nakon nje ni jedna Hrvatica nije ponovila isti uspjeh na svjetskom izboru. Iva je 1997.godine osvojila Grand Slam turnir Roland Garros u Parizu, a danas obnaša funkciju izbornice mlade Fed Cup reprezentacije.

VIDEO Severina nam potvrdila nagađanja: 'Moje dijete će spavati u svom domu' 

Ključne riječi

Komentara 13

ŠA
Šanin
17:24 05.09.2021.

Ta bolje da ne progovori, onda shvatiš što je glupost

MA
Markovinac
00:48 06.09.2021.

Ova Majolica se uvijek utrpa gdje ima love.Oprala je Koncara a sve mi se cini da ce i Kovaci pasti premda je tesko od Hercegovke dobiti lovu

MA
MarasG
17:04 05.09.2021.

Izdrzi Roberte ...izdrzi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije