Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasio se

Luka iz 'Braka na prvu' o životu nakon prekida: U filmovima dođe netko iz budućnosti i spriječi te u krivoj odluci

Foto: Instagram screenshot
1/13
05.09.2021.
u 13:10

Luka je prekid potvrdio, a novom objavom otkrio o čemu razmišlja prije 31. rođendana.

Bivši natjecatelj showa 'Brak na prvu', Luka Budak (30) nedavno je otkrio da je prekinuo s Ingdrid Divković u koju se zaljubio za vrijeme snimanja RTL-ova showa. Luka je prekid potvrdio, a novom objavom otkrio o čemu razmišlja prije 31. rođendana.

"Kako mi se bliži taj 31. rođendan shvatih da je život zapravo to što jest. Što se dogodilo, dogodilo se; što se nije dogodilo, vjerojatno nije ni trebalo. U filmovima naučih da ako se nešto baš baš treba dogoditi dođe netko iz budućnosti i spriječi te u toj 'krivoj' odluci, iako to zvuči malo nategnuto, mislim da najbolje opisuje nadu koju ljudi osjete kada su im leđa okrenuta prema zidu.
Svašta ćemo izmisliti, naći razlog zašto da i zašto ne, usporiti život i sve njegove čari tražeći ono što ne bi trebali, obazirući se na prošlost ili nešto što je iza nas, a zapravo život i svi njegovi odgovori i darovi su cijelo vrijeme ispred nas, upravo sada", napisao je Luka. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, Budak je sudjelovao u showu 'Brak na prvu', a njegov brak iz showa nije uspio u stvarnom životu. Stručnjaci su ga sparili s Nadijom Amić, a par se rastao u prijateljskim odnosima.

Nakon showa Budak je započeo vezu sa stručnjakinjom za ljubavne odnose i spisateljicom iz showa Ingrid Divković (36) s kojom je osjetio kemiju nakon spontane kave na koju su otišli kada je show završio, no ljubav nije potrajala.  U showu je također otkrio da su on i njegov brat blizanac posvojeni te da nema namjeru tražiti biološku majku, a vidjelo se i kako je otvoren oko te teme te da se toga ne srami, nego ponosi time.

VIDEO Severina nam je potvrdila nagađanja: 'Moje dijete će spavati u svom domu'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije