Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadila fanove

Bivša domaća voditeljica pokazala kako izgleda bez šminke: 'Ovo je moje stvarno lice'

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/7
04.11.2019.
u 09:24

Na Instagramu je objavila seriju fotografija na kojima je u ležernom izdanju, nije se čak koristila ni filtrima. Uz fotku je napisala: "Ovo je moje stvarno lice."

Bivša voditeljica Antonija Stupar Jurkin odlučila je obožavateljima pokazati kako izgleda bez šminke.

Na Instagramu je objavila seriju fotografija na kojima je u ležernom izdanju, nije se čak koristila ni filtrima. Uz fotku je napisala: "Ovo je moje stvarno lice."

 

Pratitelji su joj ostavili brojne pozitivne komentare, među kojima su se isticali oni koji su napisali kako je prirodno lijepa.

"Takva si najljepša, prirodno lijepa iznutra i izvana", "Kakva prekrasna žena", "Ljepšu nikad nisam vidio", samo su neki od komentara.

Podsjetimo, Antonija je 2017. odlučila napustiti voditeljski posao te je počela raditi  u Odjelu komunikacija i marketinga RTL-a. 
„Došlo je vrijeme za nove izazove i rad 'iza scene'. Kameru zamjenjujem novim radnim mjestom na mojoj televiziji. Veselim se novom iskustvu i svemu što će mi donijeti“, poručila je Antonija. Na RTL je došla 2005. godine, vodila je emisije „Automoto TV“, sportske vijesti, Exploziv, Exkluziv, Extra Magazin te Sve u šest, a radila je i kao producent na stranim TV formatima koji su se emitirali na RTL-u.

Trenutačno tamo više ne radi, već se posvetila obitelji i zarađuje od objava na Instagramu.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
10:30 04.11.2019.

jos uvijek nemerem bilivat da je VL dao dio svoje stranice jednoj uistinu pravoj zeni, i ljepotica i osoba... 👍

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije