Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
noć vještica

Bivša bubnjarka optužila Beyonce za seksualno zlostavljanje magijom

Foto: PA/Pixsell
1/3
25.09.2018.
u 07:00

Thompson isto tako optužuje Beyonce da joj je ubila mačića iako je i smrt životinje nerazjašnjena.

Beyonceina bivša bubnjarka, Kimberly Thompson podnijela je tužbu za uznemiravanje protiv ultrapopularne pjevačice, prema sudskom izvještaju koji je pregledao Pitchfork.

Thompson navodi da je Beyonce članica skupine ekstremnih vještica i da je koristila "čarolije za seksualno zlostavljanje" kako bi je uznemiravala. Nejasno je što su te "čarolije za seksualno zlostavljanje". Thompson isto tako optužuje Beyonce da joj je ubila mačića iako je i smrt životinje ostala nerazjašnjena.Vrhovni sud u Los Angelesu odbio je Thompsonin zahtjev za zabranu prilaska.

Thompson je s Beyonce navodno radila sedam godina. Osim za Beyonce, Kimberly je bubnjeve svirala i u prvoj sezoni showa Setha Myersa. U emailu za Pitchfork, Thompson je samo rekla da su sve optužbe istinite. Beyonce se još nije izjasnila.

Ključne riječi

Komentara 2

MZ
MZ10
08:23 25.09.2018.

O Bože dragi koja glupost!Kako izgleda svi su zlostavljani i radi ovakvih gluposti neces moci vjerovat onim pravim žrtvama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije