Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Biste li znali ovo? Iskoristio džokera na pitanju o našim nogometašima, odgovor nisu znali ni znalci

Natjecatelj nije znao odgovor pa je odlučio iskoristiti posljednji džoker u emisiji, džoker zovi i potražiti pomoć prijatelja koji mu je rekao da je točan odgovor.
26. studenoga 2020. u 20:48 1 komentara 16263 prikaza
Foto: HRT
Pogledajte galeriju 1/4

U ovotjednoj emisiji kviza 'Tko želi biti milijunaš?' svoju je sreću okušao je pilot Ivan Bačani koji je zapeo na nogometnom pitanju. Naime, deseto pitanje za 32.000 kn glasilo je 'Koji je naš nogometaš rođen u Hrvatskoj?', a ponuđeni odgovori su bili A - Bruno Petković, B-Mario Pašalić, C- Mateo Kovačić i D - Dejan Lovren.

 | Autor : HRT Foto: HRT

Natjecatelj nije znao odgovor pa je odlučio iskoristiti posljednji džoker u emisiji, džoker zovi i potražiti pomoć prijatelja koji mu je rekao da je točan odgovor pod A - Bruno Petković koji je inače rođen u Metkoviću.

Ivan ga je poslušao što se naposljetku pokazalo kao ispravna odluka jer je odgovor bio točan. Zanimljivo je da odgovor na ovo pitanje nisu znali ni znalci koje je Tarik upitao za mišljenje, a Ivan je naposljetku kući otišao s 64.000 kn.

 | Autor : HRT Foto: HRT

Podsjetimo, Ivan je svoj put u 'Milijunašu' započeo još prošli tjedan kada je na prvih pet pitanja odgovorio bez problema. Prvo put je zastao na šestom pitanju koje je glasilo: James Watt se svojim parnim strojem nije hvalio govoreći o vatima, već uspoređujuću njegovu snagu s kojim životinjama?' bili su ponuđeni odgovori s lavovima, konjima, volovima ili sa slonovima. Ipak je točno odgovorio - s konjima. Glavobolje mu je zadalo i pitanje iz zemljopisa koje je glasilo: 'Koja od ovih županija nema ni kilometra autoceste?', a Ivan se dvoumio oko odgovora pa iskoristio džoker pola-pola. Naposljetku je točno odgovorio da je riječ o Virovitičko-podravskoj županiji.

Prvi Big Brother Sjećate se Zdravka iz Big Brothera? Odselio se iz Hrvatske i otkrio kojim poslom se bavi stigao dječak Momčilo Otašević pokazao kako slaže kolijevku pa pratiteljima otkrio ime sina Thana Alexa THANA ALEXA Nevjerojatan uspjeh: Hrvatska glazbenica nominirana za Grammy u žestokoj konkurenciji
ČULA JE I BOLJIH
Josipa Lisac o izvedbi himne Lady Gage: 'Nije ona tako strašna pjevačica'
Udruga Kamensko
BOLJE SUTRA
Dokazali su da je moguće – nova zaposlenja uslijed pandemije