Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čini se jednostavno

Biste li znali ovo? Iskoristio džokera na pitanju o našim nogometašima, odgovor nisu znali ni znalci

Foto: HRT
1/4
26.11.2020.
u 20:48

Natjecatelj nije znao odgovor pa je odlučio iskoristiti posljednji džoker u emisiji, džoker zovi i potražiti pomoć prijatelja koji mu je rekao da je točan odgovor.

U ovotjednoj emisiji kviza 'Tko želi biti milijunaš?' svoju je sreću okušao je pilot Ivan Bačani koji je zapeo na nogometnom pitanju. Naime, deseto pitanje za 32.000 kn glasilo je 'Koji je naš nogometaš rođen u Hrvatskoj?', a ponuđeni odgovori su bili A - Bruno Petković, B-Mario Pašalić, C- Mateo Kovačić i D - Dejan Lovren.

Foto: HRT

Natjecatelj nije znao odgovor pa je odlučio iskoristiti posljednji džoker u emisiji, džoker zovi i potražiti pomoć prijatelja koji mu je rekao da je točan odgovor pod A - Bruno Petković koji je inače rođen u Metkoviću.

Ivan ga je poslušao što se naposljetku pokazalo kao ispravna odluka jer je odgovor bio točan. Zanimljivo je da odgovor na ovo pitanje nisu znali ni znalci koje je Tarik upitao za mišljenje, a Ivan je naposljetku kući otišao s 64.000 kn.

Foto: HRT

Podsjetimo, Ivan je svoj put u 'Milijunašu' započeo još prošli tjedan kada je na prvih pet pitanja odgovorio bez problema. Prvo put je zastao na šestom pitanju koje je glasilo: James Watt se svojim parnim strojem nije hvalio govoreći o vatima, već uspoređujuću njegovu snagu s kojim životinjama?' bili su ponuđeni odgovori s lavovima, konjima, volovima ili sa slonovima. Ipak je točno odgovorio - s konjima. Glavobolje mu je zadalo i pitanje iz zemljopisa koje je glasilo: 'Koja od ovih županija nema ni kilometra autoceste?', a Ivan se dvoumio oko odgovora pa iskoristio džoker pola-pola. Naposljetku je točno odgovorio da je riječ o Virovitičko-podravskoj županiji.

Komentara 1

MO
montello
21:36 26.11.2020.

ajoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije