Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva transformacija!

Biste li ju prepoznali? Nadia iz 'Braka na prvu' pokazala kako izgleda bez trunke šminke na licu

Foto: Instagram
1/4
24.05.2020.
u 15:34

Nadia je bila na šminkanju kod profesionalne vizažistice, a rezultatom prije i poslije pohvalila se na društvenim mrežama

Zagrepčanka Nadia Amić, bivša kandidatkinja showa 'Brak na prvu', na svom je Instagramu objavila svoju make up transformaciju. Nadia je bila na šminkanju kod profesionalne vizažistice, a rezultatom prije i poslije pohvalila se na društvenim mrežama. Na prvoj fotografiji Nadia pozira bez trunke šminke, dok je na drugoj s teškim make up-om.

1/4

  -Ana veliko hvala...ja sam zablistala..a Vi??? Prepusti se Ani i napravit će divu od tebe - napisala je Nadia u opisu fotografije koja prikazuje njezinu transformaciju. Fotografija se očito svidjela njezinim pratiteljima koji su je hvalili u komentarima. Inače, Nadia je u showu bila u braku s Lukom Budakom koji je nakon showa sreću pronašao u zagrljaju ekspertice Ingrid Divković. Zagrepčanka nije otkrila je li se i njoj sreća osmjehnula nakon 'Braka na prvu', a u jednoj od objava na društvenim mrežama jasno je dala do znanja da joj je žao što je trošila vrijeme na pogrešne ljude.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, nakon što je u javnost procurila vijest kako je 29-godišnji Luka Budak, nakon emisije u kojoj je bio spojen s 29-godišnjom Nadiom Amić, zapravo sreću našao s jednom od stručnjakinja, 35-godišnjom Ingrid Divković oglasila se i sama Nadia koja je poručila da joj je zbog njihove ljubavi drago.

Foto: Instagram screenshot

- Ispada da ja žestoko napadam Luku i Ingrid, a to je daleko od istine. Meni je drago što su se njih dvoje našli, mislim da su dobar par i želim im sve najbolje-  poručila je 29-godišnja Nadia na Instagramu, a potom objavila i poruke koje je razmijenila i s Lukom i s Ingrid, u kojima im piše istu stvar - da je sretna zbog njih. 'Uživaj u životu i sretno', poručio joj je nesuđeni suprug, dok joj je Ingrid odgovorila: 'Hvala ti od srca. Vidiš kako život piše najčudnije priče. U svakom slučaju, želimo da znaš da možeš računati na nas. Proći će i ovo. Topli zagrljaj ti šaljem'.

Ključne riječi

Komentara 2

PI
Piksy
23:02 24.05.2020.

Ima krasne oci..ali inace mi je ko krumpir u faci..taj nos i ta lica debela😂😂

Avatar MargaretIA97
MargaretIA97
23:13 24.05.2020.

w​w︆︅​w​​​︆︅.︆︅​​​k​​i︆︅︆︅s︆︅​s​t​​o​k​​.​c​​o︆︅m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije