Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki dan

Domaća glumica mnoge ganula emotivnom objavom: 'Probila si nebo ovime'

Foto: Instagram
1/8
24.05.2020.
u 13:44

Koliko je ponosna na svoju mezimicu glumica nije krila ni prije tri godine kada je Cvita u glavnoj ulozi debitirala na velikom platnu u filmu 'Anka' redatelja Dejana Aćimovića.

Na današnji dan prije točno 15 godina glumica Ecija Ojdanić na svijet je donijela svoju prvu kćer Cvitu Viljac koju je dobila s diskografskim urednikom Antom Viljcem. Tog emotivnog dana prisjetila se i na društvenim mrežama objavivši fotografiju iz rodilišta.

- Dobro se sjećam ovog tvog pogleda upućenom meni, djevojčice moja prvorođena.. bio je pogled dubok i ozbiljan , i kao da si me potpuno razumjela.. dan danas me jednako gledaš..

1/4

Rođena si u ponoć i petnaest, naravno da tu noć nisam oka sklopila. Probdjela sam noć zamišljajući kakva ćeš biti... kako ćeš izgledati , kako se ponašati, što ćeš voljeti raditi, koje knjige čitati, kako ćeš se smijati, kako odijevati... Mila moja, daleko si premašila sva maštanja jedne lude, ekstatične matere.
Sretan ti veliki 15.-ti!
Neka svijet bude nježan prema tvojoj tankoćutnost i dobroti!
Ljubi te tvoja mami - napisala je Ecija uz fotografiju i ganula svoje pratitelje. 'Ti si probila nebo', 'Prekrasno rečeno' 'Divno', samo su neki od komentara ispod objave.

Foto: Instagram screenshot

Koliko je ponosna na svoju mezimicu glumica nije krila ni prije tri godine kada je Cvita u glavnoj ulozi debitirala na velikom platnu u filmu 'Anka' redatelja Dejana Aćimovića. Filmski debi imala je pak u filmu 'Hitac' koji je režirao njezin očuh Robert Orhel s kojim Ecija ima i sina Jakova.

 

Komentara 3

PI
Piksy
21:45 24.05.2020.

Ova zena antipatikus zesci

SO
sohnahoakasaa
15:28 24.05.2020.

Hahhahaa čudo jedno kak je mama je ponosna na sovju kćer jer jjoj očuh dal ulogu u filmu i drugar Dejan isto. Pa dobro onda. Mame širom svijeta su isto ponosne na svoju djecu ali zbog vrlo 'banalnih' stvari. Pristojana su i dobrii mali ljudi. I da ...ne glume u filmovima. Daj EciOjda hodi bežat....to ti je baš fora i nemoj plesat jer ti kćer ne bu ponosna.

DU
Deleted user
14:07 24.05.2020.

što god pogledaš, Ecija iskače iz paštete. zar je ona tako dobra glumica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije