Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pretjerao je

Bio je jedan od najzgodnijih glumaca na svijetu, ali onda se opustio i sada je potpuno neprepoznatljiv

Foto: Profimedia
1/10
23.12.2020.
u 11:22

Naime, iako Gibson ima trbuščić već neko vrijeme, u pripremi za ulogu u filmu 'Fatman' jeo je previše kolača i sladoleda, pa su mu svi iz produkcije filma prigovorili da zapravo ne bi trebao biti toliko pretio.

Australski glumac Mel Gibson već nekoliko godina ne brine pretjerano za svoj izgled. Glumac koji je 1985. bio prvi najseksi čovjek na svijetu, po izboru časopisa People, danas ima 64. godine i živi pomalo hedonistički, a za posljednju ulogu je malo, kako i sam priznaje,  pretjerao – jer glumi Djeda Božićnjaka. 

Foto: Profimedia

Naime, iako Gibson ima trbuščić već neko vrijeme, u pripremi za ulogu u filmu ''Fatman'' jeo je previše kolača i sladoleda, pa su mu svi iz produkcije filma prigovorili da zapravo ne bi trebao biti toliko pretio. 

– Neumjeren sam, poprilična sam svinja – kazao je Gibson o svom novom izgledu i dodao da zna da i inače ima trbuh, no da ga to ne smeta previše, već da kilograme dobro nosi. 

Plavooki glumac bio je presretan kad je dobio ovu ulogu, ali redatelji Eshom i Ian Nelms izrazili su zabrinutost za njegovo zdravlje. 

– Upitao sam ih ponosno i s veseljem znači li moja nova uloga priliku da konzumiram više sladoleda, a oni su mi rekli da to što igram debeljuškastog djedicu nije razlog da uništim svoje zdravlje – kazao je Mel koji u novom filmu nije tipični Djed, već alkoholičar s problemima u braku koji je na meti nasrtljivog 12-godišnjaka.

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

VL
vlaser
12:01 23.12.2020.

ONE & ONLY

Avatar Vakserčina
Vakserčina
11:47 23.12.2020.

Legenda!

Avatar manjejeviše
manjejeviše
12:05 23.12.2020.

Žiidovi ga uzeli na zub i skoro u potpunosti uništili karijeru radi Pasije. Dolaskom Kineza u filmsku industriju ponovno oživio karijeru a koliko čujem snima i nastavak Pasije. Samo naprijed Mel.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije