Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije oduševila

Bilman prasnuo u smijeh kad je čuo ime natjecateljice, Maja i Martina joj dale X

Foto: Nova TV
1/25
02.10.2023.
u 08:21

Hitna Ražnjević žiriju se predstavila citiranjem molitve na latinskom jeziku, ali njezin nastup nije ih oduševio. Maja Šuput dala joj je prvi X, a ubrzo je jednako reagirala i Martina Tomčić

 U drugoj sezoni emisije Supertalent pred publiku, ali i žiri stala je natjecateljica pomalo neobičnog imena, ali i talenta. Natjecateljica je već na samom početku uspjela iznenaditi žiri svojim imenom, a otkrila je i da dolazi iz Rijeke. 

"Zovem se Hitna", rekla je natjecateljica i dobro nasmijala člana žirija Davora Bilmana koji se nije mogao prestati smijati. ''Oprostite, malo sam...'', rekao je vidno zbunjen Bilman. 

1/27

Hitna Ražnjević se potom i detaljnije predstavila. - Rođena sam 1960. godine, dolazim iz Rijeke. Ja sam, kad sam završila gimnaziju, jednostavno mi je došlo da bi mi bilo najbolje ići u časne sestre, zašto ne. Vjernica sam, iz katoličke sam obitelji. Mama kaže, nemoj u časne sestre, nećeš imati svoju obitelj. I tako sam se pokolebala i nisam otišla - rekla je Hitna.

 - Preko dana čitam, tako mi je došlo da naučim nešto na latinski. To mi ide, volim latinski jezik, sviđa mi se i engleski, isto je dobar jezik, a baš mi se posebno sviđa talijanski, zapravo njega ću staviti na prvo mjesto iza latinskog, znači na drugo mjesto. Moja motivacija za dolazak na Supertalent je bila - idem probati. Žiri će različito reagirati zato što svatko od njih ima svoje mišljenje, a možda netko od njih to neće ni razumjeti. Ne očekujem ništa posebno, baš se osjećam odlično, nimalo treme, hvala ti Bože - dodala je natjecateljica koja se žiriju predstavila citiranjem molitve na latinskom jeziku, ali njezin nastup nije ih oduševio. Maja Šuput dala joj je prvi X, a ubrzo je jednako reagirala i Martina Tomčić. 

.- Imam potrebu odmah argumentirati svoj X. Meni je drago da ste došli ovdje i nadam se da ste se pomolili u naše ime, za sve nas skupa, ali ovome u Supertalentu nije mjesto - objasnila je Martina. - Ja nisam stisnuo X iz neke znatiželje, htio sam vidjeti do kud to može ići - komentirao je Davor. - Mislim da vama ovo nije šala, vi u ovo stvarno vjerujete, vi se s tim bavite i to prenosite i širite među ljudima i mislim da je to ključno i hvala vam na tome - poručio je Fabijan.

Foto: Nova TV

VIDEO Anđa Marić otkrila da je ponovno zaljubljena: 'Napisala sam mu pismo' 

Komentara 2

DA
damascus
18:05 02.10.2023.

Ta emisija je u cijelosti nakarada, prvenstveno zbog komentatora televizije i to onih koji sjede za stolom. Žalosno ih je gledati, posebno neke, a isforsiran "telenat" Maje Šuput onako unakažene kako bi ostavila dojam djevojčice u poznim godinama je za za svako žaljenje, naravno i prijezir. Jučerašnja ismijavanje dotične na neočekivani nastup žene koja je bila moliteljica, je skandal bez presedana. Žena je dokazala istinsku vjeru, što nikako nije talent, pa u takvom programu njoj i nije bilo mjesto u emisiji. No, urednici koji su to pustili, napravili su to samo kako bi se komentatori mogli ismijavati nad tom ženom. Prednjačila je Maja Šuput sa svojom nadmenošću i primitivnošću a i onaj ćelavi muškarac koji je umirao od smijeha pokazao je krajnju nepristojnost tako da mi ga je skoro bilo i žao. A i operna pjevačica je dokazala da kao čovjek i nema baš neke kvalitete. Zagorci bi rekli da je "baba s plota" .

OR
orlando
12:05 02.10.2023.

Kako nepristojno ponašanje žirija.a Maja komentira da tu nitko ne treba nametati svoja uvjerenja, nebi to rekla da su neki drugi izražavali svoja uvjerenja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije