Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKAZALA HOBI

Billie Eilish šokirala fanove, jednim potezom izgubila sto tisuća pratitelja

Billie Eilish
Foto: Press Association/PIXSELL
1/6
02.01.2021.
u 19:00

Pjevačica koja često ističe kako se bori protiv seksualizacije u glazbenoj industriji na Instagram Storyju odgovarala je na pitanja fanova, a jednog od njih zanimalo je ima li koji hobi. Kada je kazala da je to crtanje, pitali su je da pokaže neki rad.

Svjetska glazbena senzacija Billie Eilish šokirala je svoje fanove na Instagramu posljednjom objavom. Naime, pjevačica koja često ističe kako se bori protiv seksualizacije u glazbenoj industriji na Instagram Storyju odgovarala je na pitanja fanova, a jednog od njih zanimalo je ima li koji hobi. Kada je kazala da je to crtanje, pitali su je da pokaže neki rad.

Billie je objavila svoj  crtež golih ženskih grudi, ženske figure i zmije.

Foto: Instagram screenshot

 - Vjerojatno ovo, LOL volim grudi, našalila se pjevačica, no ta se šala nije svijdela njenim fanovima. U samo sat vremena nakon objave je izgubila 100.000 pratitelja i pala je sa 73 milijuna na 72.9.

- “Ovo je nemoguće, zašto ovo nekog ljuti?”, pitali su se neki njeni pratitelji, dok je bilo i onih uvrijeđenih. “Povrijeđeni smo”, “I ti si se prebacila na golotinju”, “Kako te nije sram”, pitali su je, a bilo je i onih koje je zanimalo kad će imati izložbu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije