Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove optužbe

Je li Clinton u avionu milijardera seksualno napao četiri žene?

Bill Clinton
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
20.11.2017.
u 22:35

71-godišnji Clinton se već u prošlosti spominjao u kontekstu seksualnog uznemiravanja žena, a najpoznatija afera bila mu je ona s mladom pripravnicom Monicom Lewinski.

Autor knjige o bivšem američkom predsjedniku tvrdi da će se Bill Clinton suočiti s četiri nove optužbe za seksualno uznemiravanje žena, piše Telegraph

Edward Klein, koji je već napisao nekoliko knjiga o obitelji Clinton, tvrdi da četiri žene u odvojenim tužbama traže velike iznose odštete od bivšeg američkog predsjednika. 

Bill Clinton
1/5

Napadao ih u privatnom avionu

Žene tvrde da ih je Clinton seksualno uznemiravao dok su radile za američkog milijardera i investitora Rona Burklea. Clinton mu je navodno pomagao u poslu te je u njegovu privatnom avionu letio diljem svijeta u pratnji prelijepih mladih žena. Nije poznato je li Burkle bio svjestan Clintonovih seksualnih napada na žene. 

Kleinu su izvori iz američke Demokratske stranke otkrili namjere žena da tuže Clintona. Nije točno poznato gdje su se na napadi dogodili, no zna se da je to bilo nakon što je Clinton završio svoj drugi mandat u Bijeloj kući 2001. godine. 

Najpoznatija afera s Monicom Lewinski

71-godišnji Clinton se već u prošlosti spominjao u kontekstu seksualnog uznemiravanja žena, a najpoznatija afera bila mu je ona s mladom pripravnicom Monicom Lewinski zbog koje je umalo smijenjen s mjesta predsjednika.

Dužnosnik koji je služio u Clintonovoj administraciji rekao je da se četiri žene nadaju da će im bivši predsjednik platiti velike odštete u zamjenu za njihovu šutnju. Tvrde da će, ako im to ne uspije, svoje optužbe iznijeti u javnosti.   

Komentara 14

DO
domxerex
00:29 21.11.2017.

Stvarno sam za vrlo strogo kažnjavanje silovatelja sa terapijom poslije izlaska iz zatvora, ali ovo mi jako smrdi. Sjetile su se nakon 15-20 da su bile silovane. Takvim ponašanjem jako štete onim ženama koje su stvarno silovane. Brojnim ljevičarkama jee Zoka obećao nešto prije nego ih je prasnuo pa ga ni jedna ne tuži (barem ne još) a i žena mu drži jezik za zubima. NE je NE i tu je kraj priče, ali jesi li silovana ili nisi znaš onog istog trena kada se to dogodi a ne 15-20 godina kasnije. Ako se ne varam ni Moniku nije prisiljavao. Uvjeren sam da su te ženske sponzoruše koje su bile s njime iz čiste koristi koji nisu uspjele ostvariti pa sada to pokušavaju nadoknaditi uz ponoć lakomih odvjetnika.

TA
takaf
23:52 20.11.2017.

da su radile u konzuma na kasi nebi ih nitko napastovao..

VI
Vito
07:22 21.11.2017.

Je li Clinton u avionu milijardera seksualno napao četiri žene? ::: Pravo je pitanje: što su četiri žene radile u zrakoplovu milijardera???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije