Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruski predsjednik

Putin Clintonu: Što kažeš na to da se Rusija pridruži NATO-u?

Vladimir Putin
Foto: Screenshot
04.06.2017.
u 15:15

Ruski predsjednik Vladimir Putin američkom redatelju Oliveru Stoneu otkrio je detalje s jednog od njegovih posljednjih sastanaka s Billom Clintonom

Ruski predsjednik Vladimir Putin davno je predložio tadašnjem američkom predsjedniku Billu Clintonu da se Rusija pridruži NATO-u, priznao je to u intervjuu redatelju Oliveru Stoneu Vladimir Putin uoči premijernog prikazivanja dokumentarnog filma 'The Putin Interviews' koji će 12. lipnja biti objavljen na američkoj televiziji CBS.

– Sjećam se jednog od zadnjih sastanaka s predsjednikom Clintonom, dok je još bio u uredu predsjednika. Posjetio je Moskvu i tijekom rasprave rekao sam mu "Što ako uzmemo u obzir opciju da se Rusija pridruži NATO-u" – ispričao je Putin redatelju Stoneu te dodao kako mu je Clinton odgovorio "ne smeta" zbog čega je ostatak američke delegacije postao vidno nervozan, a Putin se samo smješkao.

U drugom intervjuu Putin pak NATO naziva 'instrumentom američke vanjske politike' dodajući kako NATO nema 'saveznike nego samo podanike'. 

Komentara 22

Avatar jerko.cvein
jerko.cvein
16:10 04.06.2017.

Putin je izvrstan političar, kao šah Velemajstor

LU
Lujo123
20:44 04.06.2017.

Putin je jednostavno car i nedohvatljiva veličina za sve zapadne pljačkaše i fašiste!

DU
Deleted user
16:38 04.06.2017.

Rusi i Amerikanci imaju puno toga zajedničkog što se tiče kulture,tehnologije i obrazovanja .I Trumpu i Putinu bilo bi pametno da se ujedine dok su trenutno jači od ostatka Svijeta jer poslije će biti kasno kada neki neobični drugi ojačaju i poremete sadašnju ravnotežu. Imaju zajedno dovoljno umnih ljudi za osmišljavanje novog sustava upravljanja ukupnim svjetskim poretkom baziranom na međusobnom uvažavanju povjerenju i Čovjekoljublju . Treba samo znati kontrolirati osobnu pohlepu za bogatstvom moći i novcem i sve novostvoreno bogatstvo usmjeriti zajedničkom interesu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije