Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekid prijateljstva

Bile su najbolje prijateljice, a Priyanka zbog ovoga više ne želi čuti za Meghan

Foto: pixsell
1/4
01.03.2019.
u 17:44

Nakon što se Meghan Markle krajem godine nije pojavila na vjenčanju prijateljice Priyanke Chopre ona je odlučila prekinuti kontakt s njom.

Sve do nedavno glumice Priyanka Chopra i Meghna Markle bile su bliske prijateljice, a nakon što se Priyanka nije pojavila na darivanju Meghanine bebe u New Yorku, počela su šuškanja kako su se prijateljice udaljile.

Priyanka se opravdala brojnim unaprijed dogovorenim poslovnim obvezama, ali navodno nešto ozbiljno zamjera vojvotkinji od Sussexa.

Naime, krajem 2018. godine Priyanka se udala u Indiji za svog dečka Nicka Jonasa, a Meghan se nije pojavila na vjenčanju iako je bila pozvana.

- Priyanku je jako uzrujalo što se Meghan nije pojavila na vjenčanju niti se ispričala što nije došla. Njoj je to dokaz da Meghan ne poštuje njihovo prijateljstvo i zato je odlučila prestati se družiti s Meghan - kaže izvor blizak glumici. 

Pogledajte koji detalj je otkrio da je Meghan trudna

Ključne riječi

Komentara 5

RI
rikavac
17:52 01.03.2019.

e jbg ode mi vikend u k... zbog ove vijesti.

GI
Gips
17:56 01.03.2019.

A šta ću ja sad, šta da radim? Katastrofa. Daj nek ih neko pomiri, neću izdržat ovo

AP
Anka partizanka
18:16 01.03.2019.

Ma nemojte se ni salit. Pa mogli ste pricekati ponedjeljak, a ne ovako unistiti svima vikend.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije