Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spiskala milijune

Posvađale se šogorice? Kate se nije pojavila na luksuznoj proslavi Meghan Markle

Foto: Profimedia
1/4
23.02.2019.
u 15:15

Da u njihovom odnosu ne cvatu ruže šuška se već duže vremena, a po mnogima ovo je potvrda njihovog ne tako idiličnog odnosa.

S petnaestak najbližih prijateljica Meghan Markle prošlog je tjedna otputovala u New York. Supruga princa Harryja šest je dana provela u Velikoj jabuci slaveći skori dolazak prinove na svijet.

Tulum darivanja organizirala je Meghanina najbolja prijateljica i stilistica Jessica Mulroney, a na proslavi su, među ostalima, bile i odvjetnica Amal Clooney i tenisačica Serena Williams. No, njima se u slavlju nije pridružila Meghanina šogorica, Vojvotkinja Catherine. Supruga princa Williama na zabavu navodno nije pozvana. 

Da u odnosu između Kate i Meghan ne cvatu ruže šuška se već duže vremena, a po mnogima ovo je potvrda njihovog ne tako idiličnog odnosa.Kate je umjesto na zabavu s Meghan i njezinim prijateljicama otišla na skijanje sa suprugom i djecom. Tko je snosio troškove luksuznog putovanja u Ameriku za sada nije poznato, a pretpostavlja se da je Meghan s prijateljicama potrošila više od 3 milijuna kuna. Markle je od Londona do New Yorka putovala privatnim avionom što ju je stajalo oko milijun i pol kuna. Zajedno s prijateljicama boravila je u hotelu s pet zvjezdica 'The Mark'.

Vojvotkinja i njezine pratiteljice u luksuznoj rezidenciji provele su pet noći. S obzirom na to da cijena boravka s doručkom u spomenutom hotelu seže i do vrtoglavih 28 tisuća kuna kad se zbroje svi troškovi pretpostavlja se da je na Meghan na odmor potrošila više od 3 milijuna kuna. Tko je pokrio troškove slavlja i putovanja za sada iz kraljevske obitelji nisu otkrili, no dio tog iznosa zasigurno su snosili i građani Velike Britanije kao porezni obveznici. 

Pogledajte i koje su poznate osobe prešle na Islam.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar ZLO
ZLO
15:47 23.02.2019.

Strahovao sam da bi se tako nešto moglo dogodit ...

ZA
Zagorec101
15:43 23.02.2019.

😱ssstrašno, sigurno imaju veliki zamrzivač

NE
Neo001
15:53 23.02.2019.

Otkrili smo razlog ne pojavljivanja, Kate se najela graha i nije mogla kontrolirati vjetrove što je ugrozilo monarhiju. Navodno opasnost of graha prolazi i situacija se smiruje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije